Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrada gratuïta al MAC Olèrdola aquest dimarts per celebrar el Dia Internacional dels Museus

La seu d'Olèrdola del Museu d'Arqueologia obre portes de 10.00 a 17.30h

dilluns 17 maig 2021

 

Com cada 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus (DIM), el gran esdeveniment que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). És el dia en què els museus són els protagonistes i obren les seves portes per oferir una atractiva oferta d'activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat.
Amb el tema “El futur dels museus: Recuperar i tornar a imaginar“, El Dia Internacional dels Museus 2021 convida als museus, als seus professionals i a les comunitats a crear, imaginar i compartir noves pràctiques de (co)creació de valor, nous models de negoci per a les institucions culturals i solucions innovadores per als reptes socials, econòmics i mediambientals del present.
Entre les accions impulsades,  s’ha volgut tornar a donar la benvinguda a la gent gran als museus perquè els recuperin després d’un any de pandèmia, i s’ha fet amb la complicitat dels museus catalans, les residències i els centres de dia; s’ha volgut donar veu a les joves perquè descobreixin els museus catalans i imaginin com han de ser en el futur i, finalment, s’ha tornat a recollir en una agenda en línia el centenar d’activitats que han organitzat els museus catalans perquè es torni a gaudir de la cultura d’una manera segura i saludable.
 

Dimarts, 18 de maig, s’ha programat jornada de portes obertes al MAC Olèrdola i l’entrada serà gratuïta. El Museu es pot visitar de 10.00 a 17.30h

Recordem que també dins de la commemoració del Dia Internacional dels Museus, des de divendres està en marxa la Marató Viquet que ofereixen la possibilitat de visitar de franc els cinc equipaments patrimonials del vi al Penedès: Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitgesel Centre d’Interpretació del Cava La Fassina de Sant Sadurní d’Anoiael Centre d’Interpretació DO-Vinífera d’Avinyonet del Penedèsel Museu d’Arqueologia de Catalunya-Olèrdola i el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Document Actions