Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrenament obert aquest divendres a Sant Pere Molanta per formar part de la selecció d’Olèrdola infantil que disputarà la Copa Penedès TV-Gran Premi Consell Comarcal de Futbol 7

El torneig es jugarà a Vilafranca el 2 i 3 de juliol i l’entrenament es farà a les 19:00h, per a nois i noies nascuts/es el 2008 i 2009

dijous 16 juny 2022

 

Els nois i noies que vulguin formar part de la selecció d’Olèrdola infantil que disputarà la Copa Penedès TV-Gran Premi Consell Comarcal de Futbol 7 tenen una cita aquest divendres , 17 de juny, a les 19:00h  al camp municipal de futbol de Sant Pere Molanta. Podran participar en aquesta sessió preparatòria els nascuts/es els anys 2008 i 2009, empadronats a Olèrdola, que vulguin optar a representar el municipi jugant aquesta arrelada competició comarcal.

El Torneig de Futbol 7- Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal de categoria infantil l’organitza el Servei d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col·laboració de Penedès TV mitjançant l’Associació per la promoció de l’esport amb la que es compta per al desenvolupament i gestió del torneig.

Es tracta d’un singular torneig que compta amb equips on els jugadors representen el seu municipi, nucli urbà o barri, per tant, no està obert a equips federats.

L’edició d’enguany tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de juliol de 2022 a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès.

Document Actions