Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC apel·la al compromís nacional dels votants per tenir a Olèrdola “un govern fort i sobiranista”

Fina Mascaró, candidata a l’alcaldia, lamenta que “ApO no hagi volgut fer" un debat entre els caps de llista

dissabte 23 maig 2015

En el darrer dia de campanya, la candidata a l’alcaldia d’Olèrdola per ERC, Fina Mascaró, va fer una crida als votants nacionalment compromesos perquè a l’Ajuntament d’Olèrdola s’aconsegueixi “un govern fort i sobiranista”. En un acte celebrat aquest divendres al vespre al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, Mascaró va recordar que al municipi CiU i ERC havien signat els compromisos de l’ANC, no així ApO com a candidatura. La candidata d’ERC va destacar que amb la independència de Catalunya els municipis com Olèrdola podrien obtenir més recursos per a garantir els projectes que ara s’exposen en els programes. També insistia en la idea, comuna en les llistes d’ERC, de que les eleccions municipals de diumenge són “la primera volta de les eleccions plebiscitàries”.(àudio)CloendaERc2.JPG

ERC també ha aprofitat el seu darrer acte públic de campanya electoral per a lamentar que ApO “no hagi volgut fer un debat" entre els tres caps de llista. Mascaró considera que la ciutadania es mereixia aquest debat.(àudio)

Guillem Albà, veí de Sant Pere Molanta i número 4 de la llista d’ERC, va resumir que en l’àmbit de la cultura ERC prioritza el suport a les entitats i planteja actualitzar i donar un nou impuls a la Trobada d’Olèrdola perquè, a més de reunir a veïns del municipi, ofereixi activitats que captin a visitants d’arreu de la comarca i el país.(àudio)

Altres punts que recull el programa d’ERC en cultura són el propòsit de potenciar el servei de biblioteques obertes. En esports, es proposa la millora de les instal·lacions, el cobriment de la pista poliesportiva, el suport a les entitats i desbloquejar la negociació amb el bisbat per obtenir per al municipi els terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta.(àudio)

ERC també proposa apropar l’Ajuntament als nois del municipi de forma didàctica, amb mesures com la celebració anual d’un ple  per part dels alumnes de 6è de primària. També es defensa l’estudi d’un Esplai Municipal i dotar de més recursos els locals municipals.

Escolta les entrevistes a Guillem Albà i Fina Mascaró, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions