Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC diu que Serramià “falta a la veritat i no té memòria” quan els hi retreu falta d’iniciativa

Fina Mascaró indica que el govern incompleix compromisos com el d’estudiar conjuntament ajuts reglats en l’IBI
Fina Mascaró i Maria Antònia Pajuelo, regidores d'ERC
Fina Mascaró i Maria Antònia Pajuelo, regidores d'ERC

dimecres 29 novembre 2017

Amb perplexitat i pensant que el regidor “no tenia memòria”. Així han rebut en el grup municipal d’ERC les manifestacions del portaveu del govern municipal d’Olèrdola, Xavier Serramià, segons les quals els grups de l’oposició “només fan propostes quan són convocats” pel govern. En declaracions a l’emissora municipal de ràdio, Serramià valorava que l’oposició “en cap moment, ni en taxes ni en impostos, no han fet una proposta si no els hem anat a buscar”.  La portaveu del grup municipal d’ERC, Fina Mascaró, en una entrevista al programa Olèrdola Actualitat de Canal 20-Ràdio Olèrdola, ha replicat a Serramià i l’ha acusat de “faltar a la veritat”. Per a il·lustrar-ho, Mascaró ha recordat que el govern municipal es va comprometre fa un any, durant l’aprovació del pressupost d’aquest 2017, a treballar amb l’oposició ajuts per a pagar l’IBI així com estudiar altres propostes com la gratuïtat dels llibres de text pels escolars del municipi. La portaveu d’ERC recordava que el mateix Xavier Serramià també ho expressava públicament en una entrevista a la ràdio municipal el passat mes de gener.  Aquestes reunions específiques de treball no s’han celebrat i aquest any, ERC ha tornat a defensar la seva proposta d’ajuts reglats a l’IBI, posant sobre la taula per a poder-los tenir en compte els casos d’altres ajuntaments que sí els apliquen. Segons Fina Mascaró, el cas dels ajuts per pagar l’IBI demostraria la capacitat de proposta d’ERC i que el govern incompleix el compromís anunciat de treball conjunt.(àudio)

Fina Mascaró ha fet notar que “més d’un membre” assistent a les comissions informatives ha reconegut el treball propositiu d’ERC i la feina que aquest grup fa de preparació de les reunions.(àudio)

Una altra proposta que ERC espera tractar amb el govern és l’aposta perquè la taxa del servei d’escoles bressol passi a calcular-se en funció de la renda de les famílies. Fina Mascaró es pregunta si caldrà presentar periòdicament la proposta per a que pugui ser tractada aquest 2018.(àudio)

La portaveu d’ERC es felicitava que propostes fetes per l’oposició, com la gratuïtat del servei de teleassistència, finalment hagin estat recollides pel govern. Mascaró també es preguntava si l’any que ve, davant la proximitat de la convocatòria d’eleccions municipals, serien igualment recollides altres propostes fetes per l’oposició que fins ara han estat rebutjades.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions