Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC celebrarà el Dia de la Dona a Moja amb dones que són caps de llista a la comarca

L’acte es farà diumenge 8 de març al Local Nou, a les 6 de la tarda, i comptarà amb la diputada Teresa Vallverdú
Anna Simó amb Fina Mascaró(foto:ERC)
Anna Simó amb Fina Mascaró(foto:ERC)

divendres 27 febrer 2015

Esquerra Republicana de Catalunya organitza a Olèrdola un acte en el marc del Dia de la Dona. Serà el diumenge 8 de març, a les 6 de la tarda, al Local Nou de Moja. L’acte, obert a tothom, servirà també per a presentar públicament a Fina Mascaró com a cap de llista d’ERC a Olèrdola per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Teresa Vallverdú, diputada al Parlament de Catalunya i regidora arbocenca, intervindrà en aquest acte que també comptarà amb la presència de dones cap de llista d’ERC a la comarca.

Fina Mascaró, cap de llista d’ERC a Olèrdola, ha explicat que l’acte serà obert a tothom. Servirà per commemorar el Dia Internacional de les Dones i per presentar-se oficialment davant els veïns.(àudio)

Aquest acte s’ha anunciat durant l’estada a la comarca de la diputada Anna Simó. La vicepresidenta primera del Parlament s’ha trobat amb algunes de les caps de llista que presentarà Esquerra a l’Alt Penedès. Per Simó les eleccions municipals del 24 de maig són una primera volta de les plebiscitàries del 27S.(àudio)

La dirigent republicana s’ha congratulat de la presència de tantes dones d’ERC com a caps de llista a la comarca. (àudio)

Simó ha donat suport i ha animat explícitament a les candidates d’Olèrdola, Sant Cugat, Subirats i Vilafranca, presents a la trobada.

 

 

Document Actions