Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC commemora la visita de Francesc Macià a la Muntanyeta

Plantada simbòlica d'un arbre i compromís d'ERC amb la preservació de la Muntanyeta

dilluns 16 març 2015

 

Divendres va fer 83 anys que Francesc Macià visitava la Muntanyeta, amb motiu d’una repoblació forestal. Amb el doble propòsit de commemorar aquesta efemèride i manifestar el seu compromís amb la preservació d’aquest espai natural, el grup d’ERC d’Olèrdola va celebrar dissabte la plantada simbòlica d’un arbre a la mateixa finca municipal de la Muntanyeta. Persones vinculades al grup d’Esquera del municipi van ser fotografiades davant la masia de la Muntanyeta, just en el lloc on feia  83 anys va ser fotografiat Macià i la seva comitiva en una cèlebre imatge d’aquella  visita a Olèrdola. A pocs metres de la finca es va procedir a plantar l’arbre.MacialaMuntanyeta.jpg

Fina Mascaró, cap de llista d’ERC a Olèrdola, resumia aquest doble propòsit de commemorar una data històrica i subratllar “que la Muntanyeta és de tots”.(àudio)

Per ERC, és important recordar la rellevància que ha tingut Olèrdola al llarg de la història del país i agafar aquest llegat “per anar endavant”.(àudio)

Mascaró avançava que aquesta mateixa setmana ERC preveu presentar la documentació per a formalitzar la candidatura. Mascaró es mostrava satisfeta perquè considera que compta amb  “un equip meravellós”.(àudio)

ERC donarà a conèixer en els propers dies els noms i l’ordre de la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíMuntanyetaERC2.JPG

 

 

Document Actions