Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC considera que “la inactivitat i la deixadesa“ han definit el govern d’ApO en aquest mandat

Assenyalen que grans promeses del programa electoral d’ApO no s’han complert i tampoc van ser recollides en el Pla d’Actuació Municipal
Fina Mascaró, portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, portaveu del grup municipal d'ERC

divendres 10 març 2023

Per ERC, aquest mandat municipal ha estat marcat per la “inactivitat i la deixadesa” del govern municipal d’Alternativa per Olèrdola. Així ho ha resumit la portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament, Fina Mascaró, que ha subratllat que grans promeses que va incloure ApO en el seu programa electoral no s’han complert. Mascaró ha fet notar que aquestes grans actuacions no realitzades no es van recollir en el Pla d’Actuació Municipal. (àudio)

Incompliments del govern

Per exemplificar aquests incompliments, ERC ha recordat que no s’havia presentat a la ciutadania el Pla de Mobilitat. També ha assenyalat que tampoc s’ha fet l’estudi de viabilitat per connectar a peu Sant Miquel i Vilafranca, com tampoc s’ha implementat el servei de transport públic a demanada que es va prometre. ERC també ha trobat a faltar la millora  del vial que connecta el poble de Moja amb el polígon del Clot. Per ERC també és significatiu que en el pressupost d’aquest 2023 no hi hagués cap partida pel Pla d’Habitatge.(àudio)

Fina Mascaró també ha fet referència a la promesa d’ApO d’oferir  programació estable d’espectacles culturals a tot el municipi feta des de l’Ajuntament. Comentari a banda mereix, segons ERC, la qüestió del Pavelló al Bosquet. Mascaró recordava que el seu grup sempre havia qualificat de “faraònic” el projecte que es va presentar. També estan sorpresos per les manifestacions de l’alcalde, en una entrevista recent, segons les quals el projecte inicial es va descartar perquè suposaria una inversió de 8 milions. Fina Mascaró assenyala que en un primer moment es va explicar a la ciutadania que l’import seria d’1’5M.

“Picar molta pedra”

El grup d’ERC ha hagut “de picar molta pedra” en aquests dos darrers mandats i en moltes ocasions han conegut els projectes del govern pels mitjans de comunicació municipals, i no pas perquè ho haguessin tractat directament amb ApO. Amb tot, ERC també ha indicat que amb insistència han pogut incorporar algunes de les seves propostes, com la de definir l’ús de les àrees d’emergència com a mínim un cop al mes o bé assolir que el servei de teleassistència sigui gratuït.(àudio)

ERC també considera que el balanç que pot oferir el govern en l’àmbit de seguretat no pot ser positiu i també “estrien incomplint”  perquè s’hauria reduït a la meitat en nombre d’ agents municipals actius a Olèrdola. I és que Mascaró recordava que es van arribar a comptar amb 8 agents i ara només en són 4, un dels quals ara no pot treballar a causa d’una baixa de llarga durada.

 

Arxius Adjunts

Document Actions