Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC considera que ApO no ha donat resposta a la ciutadania en projectes “faraònics” que van prometre com el del pavelló a El Bosquet

Per ERC, tampoc es compleixen terminis anunciats en projectes com el de la Rambla Pau Casals o el d’accessibilitat als nuclis
Fina Mascaró, portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, portaveu del grup municipal d'ERC

dijous 19 maig 2022

 A un any per finalitzar el mandat municipal, s’estan executant moltes obres a l’espai públic d’Olèrdola promogudes per l’Ajuntament que coincideixen en el temps. El grup municipal d’ERC ja advertia que aquesta situació passaria, tal i com ha recordat en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola la portaveu del grup municipal d’ERC, Fina Mascaró. ERC també ha volgut fer notar les obres “que no s’han fet”. Mascaró considera que el govern municipal d’ApO no ha donat resposta a la ciutadania en projectes que van prometre com el del pavelló a la zona d’El Bosquet de Sant Miquel, definit després d’un procés de participació. ERC qualificava el projecte de faraònic i de poc sostenible, però era “el gran projecte de final de la legislatura passada” que impulsava el govern. (àudio)

Des d’ERC també han fet notar altres projectes anunciats que no s’executen. És el cas de la reforma urbanística de la rambla Pau Casals de Moja o dels projectes d’accessibilitat als nuclis, que han de suposar el pas a plataforma única de carrers dels centres històrics de Moja, Sant Pere Molanta i Sant Miquel. ERC també ha assenyalat que la Torre de Moja, després de la seva rehabilitació, ja ha estat utilitzada però el govern no ha atès la petició d’ERC, primer de visitar les obres i després de conèixer com ha quedat el monument.

ERC també lamenta que l’antic consultori de Moja s’hagués derruït i  no s’hagués aprofitat l’espai per habilitar un equipament per atendre alguna de les necessitats del municipi. Fina Mascaró explica que van proposar que l’edifici s’adaptés  per acollir un servei de forn i granja, en règim de concessió. (àudio)

Des d’ERC també s’ha volgut transmetre una felicitació pública als treballadors de l’Ajuntament que han fet possible que es renovés el reconeixement Infoparticipa a la qualitat de la informació municipal i el d’Administració Oberta que atorga el consorci AOC pel desenvolupament digital de l’Ajuntament. Mascaró, amb tot, considera que l’Ajuntament suspendria en informació que es facilita a l’oposició.

Preguntada sobre si es presentaria de nou encapçalant la llista d’ERC a les properes eleccions municipals, Mascaró explicava que és una qüestió que ha de tractar de manera assembleària el grup d’ERC d’Olèrdola. Mascaró té vocació de servidora pública i li agrada la política, però també indicava que estan oberts dins d’ERC a que qualsevol persona presenti la seva candidatura. (àudio)

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions