Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC considera que el govern municipal afronta la reforma de l’edifici de l’Ajuntament com si només “ fos casa seva”

Fina Mascaró valora que des del govern, especialment l’alcalde, “estan convençuts que l’Ajuntament és la seva parcel·la i que la resta no hi pintem res”
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC

dijous 23 gener 2020

En una entrevista a l’emissora municipal Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora portaveu del grup d’ERC, Fina Mascaró, ha criticat al  govern municipal per com afronta la reforma de l’edifici de l’Ajuntament. Mascaró ha fet una felicitació pública per “com s’han deixat les instal·lacions”  i s’han distribuït els espais de treball i d’atenció al públic  al Centre Cívic La Xarxa de Moja, l’equipament que acull els serveis municipals de l’Ajuntament mentre durin les obres de reforma de l’edifici consistorial. Però ha lamentat que el govern municipal no demani opinió ni informi dels continguts de la reforma de la seu de l’ajuntament, tal i com entenien que així s’havien compromès després d’haver anunciat que es crearia una comissió informativa per a tractar la qüestió amb tots els grups municipals. Mascaró explicava que aquesta comissió no s’ha reunit mai i valorava que el govern actua com si l’Ajuntament només “fos casa seva i no la casa de tots”.(àudio)

Mascaró també ha lamentat que els grups de l’oposició només disposessin d’un espai d’opinió cada dos mesos en el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, limitat a 2.000 caràcters o 300 paraules.(àudio)

Com a exemple del tarannà de l’Alcalde, Mascaró s’ha referit a unes manifestacions públiques de Lucas Ramírez en una tertúlia a la ràdio amb altres alcaldes al programa “Penedès en Xarxa”, segons les quals no tractava els pressupostos amb l’oposició perquè no ho necessitava. Per la portaveu d’ERC, el govern actua convençut que l’Ajuntament “és la seva parcel.la i que la resta no pintem res”, oblidant que 5 dels 11 regidors del consistori no són del seu grup.(àudio)

Durant l’entrevista, Mascaró ha confirmat que han presentat pel proper ple municipal una moció de rebuig a la inhabilitació del president de la Generalitat i a favor de la presa de possessió com a europarlamentari d’Oriol Junqueras. La portaveu d’ERC també anunciava que tots els grups municipals havien començat a treballar en la commemoració al municipi del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions