Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC considera que els canvis de circulació anunciats al polígon de Sant Pere Molanta no són viables i provocaran ”caos”

Fina Mascaró reclama que la licitació del bar del Local Nou sigui transparent i que les reunions per parlar del pas de carrers a plataforma única s'obrin a tota la ciutadania
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC

dijous 17 juny 2021

La regidora portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, Fina Mascaró, considera que els canvis de circulació per reordenar la mobilitat al polígon de Sant Pere Molanta, promoguts a iniciativa del govern municipal,  no són “viables”. Mascaró recordava que fa una vintena d’anys, en un dels dos carrers de la façana comercial del polígon, ja hi havia sentit únic de direcció però es va haver d’habilitar el doble sentit davant les nombroses incidències i infraccions. Des d’ERC també es valora que la proposta de vehicular la sortida del polígon per una única via, passant per l’Avinguda Cadí, acabarà convertint en  “un caos” la circulació per sortir del polígon. (àudio)

ERC també ha lamentat que el govern no informés a la resta de grups de l’Ajuntament de les mesures que pensa aplicar ni que facilités l’estudi de la Diputació en què s’haurien basat els canvis.

Licitar el bar del Local de manera transparent

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Fina Mascaró recordava que des d’ERC han estat reiterades les peticions al govern relatives a les actuacions que es pensaven fer per a poder reobrir el servei de bar al Local Nou de Moja. Mascaró reclamava al govern “no adormir-se” i lamentava que tot fa preveure que no es podrà gaudir de l’espai aquest estiu. Des d’ERC es fa notar que tenir oberts serveis com un bar o una fleca “fa poble i cohesió”. A l’hora d’afrontar la licitació per adjudicar el servei, la regidora portaveu d’ERC reclamava que s’actués amb transparència i que l’Ajuntament no es mirés el bar del Local Nou “com una font d’ingressos”.(àudio)

Convocatòria oberta per tractar el pas de carrers a plataforma única

Mascaró ha recordat que el seu grup és clarament partidari del pas a plataforma única de carrers dels nuclis d’Olèrdola, però no els hi sembla “de rebut” que les convocatòries fetes pel govern per exposar els projectes no siguin obertes a tota la ciutadania. Per Mascaró, fer aquestes convocatòries obertes i no limitades als veïns dels carrers directament afectats, donaria “més pluralitat” i permetria treballar en millors condicions la necessària unificació de criteris que hauria de presidir aquest pas a plataforma única de diferents carrers, en àmbits com el paviment o la jardineria.(àudio)

Tal i com passa en altres obres importants, com podria ser el cas de la reforma de l’edifici consistorial, ERC lamenta que el govern no informi a l’oposició.  També es considera que ara també seria un bon moment per exposar a la ciutadania l’estudi de mobilitat del poble de Moja

Valorant la recent constitució del nou govern de la Generalitat i la definició del seu organigrama, Mascaró es mostrava convençuda que la diputada d’ERC i alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop,  “farà treballar molt” al nou delegat del Govern de la Generalitat al Penedès, l’alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar. Un dels propòsits prioritaris que fixa Mascaró pel territori és el del desplegament de la vegueria.

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions