Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC creu “interessant” canviar taxes a les llars d’infants però critica l’anunci per “electoralista”

Esquerra també lamenta la imatge exterior que ofereix l'edifici d’El Pàmpol de Sant Pere Molanta
Imatge d'una part del pati de l'escola El Pàmpol.(foto: ERC)
Imatge d'una part del pati de l'escola El Pàmpol.(foto: ERC)

dijous 12 març 2015

A través d’un comunicat de premsa, Esquerra Republicana d’Olèrdola ha manifestat que considera “lamentable” l’estat en què es troben les instal·lacions de l’Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, “tancada per decisió municipal des d’aquest curs”. ERC recorda que quan el govern municipal d’ApO va anunciar el seu tancament “es va comprometre a mantenir l’equipament per una possible nova reobertura”. La imatge exterior actual que ofereix l’equipament és “de deixadesa i abandonament”, quan va ser  un equipament “que va costar molts diners i un gran esforç en aconseguir-ne la seva posada en funcionament”

En el comunicat, ERC fa referència a que l’Ajuntament ha anunciat una campanya per promoure la inscripció dels infants, però Esquerra afegeix que aquesta campanya s’anuncia “mentre l’edifici construït per l’escola bressol molantenca està tancat i ofereix una imatge pèssima”. Això és interpretat per ERC com que “podria voler dir que no hi ha intenció de reobrir-la i sí de mantenir la provisionalitat de les aules de 0 a 3 anys dins de l’escola Rossend Montané”. Fina Mascaró, candidata a l’alcaldia per ERC, qüestiona que l’Ajuntament mantingui l’edifici, tal i com públicament es va exposar. (àudio)

D’altra banda des d’ERC es considera “cínic i electoralista” l’anunci del canvi de sistema de copagament per a les famílies usuàries de l’escola bressol. Esquerra troba “encertat” que es tingui en compte les rendes familiars, però consideren que es tracta d’una “maniobra electoralista” a portes de les eleccions del maig. (àudio)

Per ERC s’anuncia el canvi en les taxes “sense tenir clar encara quin barem s’aplicarà i provocant l’enèsim canvi de partides d’un pressupost municipal elaborat a salt de mata”. Per la candidatura municipal d’Esquerra “el govern d’ApO ha abandonat les polítiques socials durant tot el mandat amb fets com el de privatitzar les escoles bressol, provocant el tancament de l’equipament, i ara pretén fer creure que vol la continuïtat de l’escolarització de 0 a 3 anys al municipi”.

Document Actions