Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC creu que el govern municipal és “prepotent i fa el ridícul”

Així ho valoren després de que no es tractés en el ple com a moció una proposta d’ERC sobre transport públic

dimecres 08 agost 2018

A través d’un comunicat de premsa adreçat als mitjans d’informació locals i comarcals, el grup d’ERC d’Olèrdola ha valorat amb to molt crític que l’alcalde d’Olèrdola es negués a incorporar en l’ordre del dia del ple del passat 31 de juliol, en l’apartat de mocions, la proposta d’ERC que demanava un estudi per connectar amb transport públic el polígons i els nuclis d’Olèrdola, Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos.

En el comunicat ERC recorda que el passat 4 de juliol “els grups d’ERC d’Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos i Vilafranca vam anunciar que presentaríem una mateixa moció en els plens municipals del mes de juliol demanant que es faci un estudi de viabilitat per impulsar el transport públic en xarxa que enllaci els polígons industrials dels tres municipis amb els respectius nuclis urbans”. El text continua assenyalant que “tant a Vilafranca com a Santa Margarida i Els Monjos es van presentar les mocions i van ser aprovades, a Vilafranca per unanimitat i a Santa Margarida i els Monjos amb una abstenció i la resta de vots a favor.”

Segons ERC, “la prepotència de l’equip de govern d’ApO fa que el municipi d’Olèrdola sigui diferent. L’Alcalde es va negar a incloure la moció a l’ordre del dia del Ple i va obligar les regidores d’ERC a que ho presentéssim com a prec”. Per ERC, aquesta manera de procedir en el ple de dimarts de la setmana passada suposa una diferència substancial “ja que les mocions es voten i obliguen a l’equip de govern i els precs se’ls endú el vent”.

El grup municipal d’ERC valora que la única argumentació del govern municipal “va ser que ja s’estava realitzant un estudi de mobilitat del municipi”. Des d’ERC, però, es creu que es tracta  d’una excusa “totalment insuficient ja que el problema, les possibles solucions i l’estudi que s’ha de fer necessàriament ha de ser inter-municipal i involucrar els tres municipis”.

ERC conclou que “la veritable raó que mou a l’equip de govern d’ApO és negar qualsevol iniciativa que vingui d’ERC. Si el preu a pagar és el ridícul que estan fent davant dels municipis veïns de Vilafranca i Santa Margarida i Els Monjos no els importa”.

Document Actions