Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC creu que la “inacció” del govern d’Olèrdola està paralitzant projectes com la reforma de la rambla Pau Casals o els processos participatius

Fina Mascaró proposa als veïns que reclamen seguretat la convocatòria d’una reunió conjunta amb tots els grups municipals
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC

dijous 05 març 2020

 

El grup municipal d’ERC entén que la situació política de l’Ajuntament està marcada per la paràlisi de l’acció de govern. Aquest diagnòstic ja el va fer ERC fa uns mesos i no l’ha variat perquè consideren que continua aquesta “inacció” del govern municipal. Així ho ha manifestat la regidora portaveu del grup d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, Fina Mascaró, en una entrevista al programa “Les Veus de l’Ajuntament”, de l’emissora municipal Canal 20-Ràdio Olèrdola.

Per a exemplificar aquesta falta d’acció de govern, Mascaró ha esmentat que la inversió decidida en el procés participatiu del 2018, consistent en arranjar rotondes d’entrada als nuclis del municipi, encara està per executar. També assenyalava que encara falta la segona de les votacions per a decidir el projecte que rebrà la partida de pressupostos participatius del 2019. I tenint en compte aquests antecedents, veu que “no tindrà recorregut” el procés de pressupostos participatius d’aquest 2020. Des d’ERC també han recordat que abans de les eleccions s’havia anunciat com a immediata la reforma de la rambla Pau Casals de Moja, però encara no s’ha realitzat i ERC lamenta que l’espai presenti dèficits de manteniment evidents. Tampoc s’ha fet cap pas, ha afegit ERC, per a començar a concretar les inversions planificades en la zona del Bosquet de Sant Miquel, una proposta quantificada en 3’5 milions d’euros que formava part del programa electoral d’APO.(àudio)

Sobre la inquietud i els neguits que han aparegut al municipi relacionats amb la seguretat ciutadana, Fina Mascaró ha insistit en el missatge de “denunciar qualsevol sospita o intent” de robatori. Mascaró creu que els veïns que han iniciat una campanya de protestes a Sant Pere Molanta haurien de fer una convocatòria a tots els grups del consistori perquè, d’haver.se presentat, les queixes formals que s’hagin pogut traslladar a l’Ajuntament no arriben als grups de l’oposició.(àudio)

Fina Mascaró ha recordat que el programa electoral d’ERC incorporava la proposta d’activar un grup de whatsapp, gestionat per l’Ajuntament, per a rebre incidències.

En un altre àmbit de coses, Mascaró ha donat a conèixer durant l’entrevista que fa prop d’un mes va visitar a la presó a Carme Forcadell. La portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola assenyala que Forcadell els hi va transmetre amb fermesa la necessitat de no defallir i de que les dones acceptessin responsabilitats. Mascaró també indica que Forcadell considera que “el que sigui bo pel país” serà bo pels presos i exiliats.(àudio)

Fina Mascaró també ha defensat com a encertat el model de commemoració a Olèrdola del 8 de Març, centrat en el protagonisme de l’aportació que han fet dones del municipi, i anunciava que han presentat pel proper ple una moció que detalla mesures per promoure des de l’Ajuntament la igualtat.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions