Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC creu que la inacció de l’Equip de Govern fa que l’Ajuntament estigui “aturat” des de les eleccions municipals

Fina Mascaró indica que resten pendents processos de participació iniciats abans de les eleccions o bé treballar els projectes que optin al PUOSC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC

dijous 17 octubre 2019

 

El grup municipal d’ERC considera que l’Ajuntament d’Olèrdola “està aturat” des de les passades eleccions municipals a causa de la inacció del govern municipal d’Alternativa per Olèrdola. Així ho ha assenyalat la portaveu del grup municipal d’ERC, Fina Mascaró, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Per Mascaró “es fa difícil parlar de política municipal” amb el govern “quan no es fa res”. I com a exemples assenyalava la paralització dels processos participatius iniciats abans de les eleccions municipals per a decidir els usos del Bosquet de Sant Miquel, la Rambla Pau Casals de Moja o per a decidir la partida d’aquest 2019 per a pressupostos participatius.(àudio)

Mascaró precisava que en un municipi com Olèrdola “feina n’hi ha molta” i ha volgut distingir entre el treball que fan els treballadors de l’Ajuntament i l’aturada “a nivell polític” que tindria l’Ajuntament, segons ERC, a causa del govern. La portaveu d’ERC ho il·lustrava assenyalant que el govern no havia  avançat res sobre el pas a plataforma única dels carrers del casc antic del poble de Moja i no havia parlat dels projectes que es presentarien al PUOSC. El  recuperat Pla Únic d’Obres i Serveis el convoca la Generalitat i suposa la convocatòria de subvencions més important que té al seu abast un municipi durant el mandat.(àudio)

En un altre àmbit de coses, Mascaró avançava que durant el debat de les ordenances fiscals pel proper 2020 ERC tornaria a defensar que s’establís la tarificació en funció de la renda per a fixar el preu per a les escoles bressol. La portaveu del grup d’ERC recordava que era l’opció que recomanava un estudi recent fet per la Diputació a les escoles bressol d’Olèrdola.(àudio)

Mascaró també anunciava que en el ple de la setmana que ve demanaria al govern de nou “coherència”  i que accedeixi a penjar al balcó de l’Ajuntament un llaç groc i una pancarta demanat la llibertat dels presos polítics.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions