Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC d’Olèrdola edita un butlletí exposant el treball que fa a l’Ajuntament

La publicació tindrà una periodicitat trimestral, coincidint amb els plens ordinaris

dimarts 22 setembre 2015

Amb la voluntat de fer arribar de forma directa a tots els veïns del municipi les seves opinions i el treball que desplega a l’Ajuntament, el grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola edita un butlletí. Porta per nom “L’Esquerra d’Olèrdola” i el primer número ja s’ha distribuït per les llars del municipi durant la primera quinzena d’aquest mes de setembre. Fina Mascaró, regidora d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que la publicació tindrà una periodicitat trimestral, coincidint amb la celebració de plens ordinaris a l’Ajuntament.(àudio)

La publicació s’ha repartit porta per porta en els tres pobles històrics d’Olèrdola i en les dues urbanitzacions s’han dipositat exemplars en espais públics.(àudio)

El butlletí té dues pàgines i en aquesta primera edició inclou els pronunciaments d’ERC relatius a l’organització de l’Ajuntament i retribucions. Fina Mascaró destaca que sempre han defensat que els plens ordinaris s’haurien de convocar cada mes, per transparència. També indicava que ERC ja va assenyalar en el seu moment que el sou de l’alcalde és “desmesurat”.(àudio)

Tot i que la intenció és mantenir una periodicitat trimestral, Fina Mascaró explicava que “L’Esquerra d’Olèrdola” també podrà tenir edicions extraordinàries. Podria ser el cas de la segona edició, que es podria distribuir durant el mes d’octubre incorporant opinions sobre el ple que es preveu fer el 28 de setembre i informacions relatives a les eleccions del 27-S.

 

Document Actions