Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC debat aquest dissabte a Olèrdola el futur de les infraestructures de la Vegueria Penedès

La jornada de reflexió s’ha convocat al local social Rossend Montané de Sant Miquel, de 10 a 13h
Imatge d'una recent jornada de reflexió convocada per ERC Penedès al Vendrell
Imatge d'una recent jornada de reflexió convocada per ERC Penedès al Vendrell

dijous 18 maig 2017

Aquest dissabte ERC debat a Olèrdola les necessitats d’infraestructures de la Vegueria Penedès. La jornada de reflexió tindrà lloc al local social Rossend Montané de Sant Miquel, en horari de 10 a 13h. Hi estan convocats càrrecs electes, militants i simpatitzants d’ERC, així com representants del teixit econòmic i social del territori.

Entre les intervencions previstes durant la jornada hi haurà la de Francesc Sutrias, president de la sectorial de política territorial d’ERC i Director General de Patrimoni de la Generalitat; Ricard Martínez, secretari de política territorial d’ERC ; així com Lluïsa Llop, presidenta de la regió Penedès d’ERC.

Fina Mascaró, regidora portaveu d’ERC,  es mostrava satisfeta que aquesta jornada de reflexió es fes al municipi i feia notar que la convocatòria  dóna continuïtat a les reunions que ERC està  mantenint darrerament per debatre sobre infraestructures de país.(àudio)

Mascaró ens assenyala que en les jornades ja fetes s’ha posat de manifest la necessitat d’afrontar problemàtiques comunes com la millora del transport públic. També recorda que els consellers comarcals d’Olèrdola treballen al Consell Comarcal el Pla Territorial Parcial.(àudio)

Des d’ERC d’Olèrdola es recorda que, tant com poden, participen en jornades de debat i en marcs d’actuació ben diversos, entre els quals hi ha les reunions comarcals d’ERC o el treball en xarxa que el partit fa per a promoure les polítiques d’igualtat. Per ERC, aquesta activitat ajuda a millorar el treball prioritari que tenen a Olèrdola.(àudio)

Qui desitgi assistir a la jornada de reflexió d’aquest dissabte a Sant Miquel, cal que ho comuniqui a l’adreça de correu electrònic penedes@esquerra.cat

Document Actions