Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC defensa que s’estudiï la viabilitat de construir un Centre de Dia al municipi

És una de les actuacions que han proposat incloure dins del pla d’inversions plurianual d’aquest mandat
Les dues regidores d'ERC en un moment del ple de dimarts
Les dues regidores d'ERC en un moment del ple de dimarts

divendres 27 novembre 2015

El grup municipal d’ERC considera que caldria estudiar la sostenibilitat de construir un Centre de Dia al municipi. És una de les propostes d’inversions que aquesta formació ha traslladat al govern municipal d’Olèrdola per a ser incloses dins del pla plurianual d’inversions d’aquest mandat a l’Ajuntament d’Olèrdola.  Segons especifica ERC, s’hauria de fer un estudi per avaluar la demanda potencial d’aquet servei al municipi i un estudi de sostenibilitat per valorar el nombre de places que ho farien econòmicament sostenible. Per ERC, “si no hi hagués prou demanda al municipi de ben segur que es trobaria als municipis del voltant i tindríem un servei que cada dia és més necessari per qüestions demogràfiques evidents”.

Aquest va ser la única de les quatre inversions prioritzades per ERC que no han estat recollides pel govern municipal en el pla plurianual d’inversions que s’aprovava dimarts en el ple extraordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola. Fina Mascaró, portaveu del grup municipal  d’ERC, precisava que estaran amatents a veure com es concreten les altres propostes i en el cas del Centre de Dia subratlla que la proposta d’ERC ja contemplava que abans de donar llum verda a la inversió s’estudiés si era viable.(àudio)

ERC també proposa un espai esportiu polivalent. Des del govern es creu que aquesta demanda ja es recolliria amb la previsió de cobrir la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta. Des d’ERC, en el seu text de propostes entrades en el registre, es considera que l’Ajuntament disposa de terrenys on la ubicació d’aquest espai esportiu polivalent no suposaria una despesa molt elevada “ja sigui cobrint la pista poliesportiva de Moja” o bé “construint un pavelló en algun dels nuclis del municipi”.

El govern també considera que dins la previsió recollida d’arranjar la Muntanyeta es pot estudiar què fer  amb la masia ubicada en aquesta finca municipal. Des d’ERC  es defensa que la masia, ara en estat ruïnós, “podria ser un centre on oferir diferents serveis que ajudarien a potenciar el municipi”. La  proposta de fer un carril bici i de vianants entre el Celler Cooperatiu i la Muntanya va ser incorporada pel govern en la planificació plurianual. (àudio)

Des d’ERC s’entén  que altres possibles inversions són comparties amb l’equip de govern, com fer el nou consultori mèdic de Moja o el carril bici i de vianants entre Moja i Vilafranca, que la Diputació ja ha anunciat que faria entre els anys 2016 i 2017.

Document Actions