Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC demana a ApO que deixi de negar que “són del PSC”

Fina Mascaró recorda que Lucas Ramírez va anar al Parlament formant part d’una delegació d’alcaldes penedesencs del PSC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC

dijous 13 desembre 2018

 

La participació de l’Alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, en una compareixença al Parlament de Catalunya formant part d’una representació d’alcaldes penedesencs del PSC que reclamaven transport escolar gratuït pels nuclis disseminats, l’ha utilitzat el grup municipal d’ERC a Olèrdola per assenyalar els vincles que té la formació que governa el municipi, Alternativa per Olèrdola, amb el Partit dels Socialistes. La portaveu d’ERC, Fina Mascaró, emplaçava a Alternativa a “deixar de marejar la perdiu” i a reconèixer que “són PSC”. Mascaró recordava que en campanya electoral va ser titllada de mentidera quan va assenyalar que APO era “la marca blanca” del PSC a Olèrdola.  (àudio)

Mascaró ha realitzat aquestes manifestacions en una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Durant la conversa a l’emissora municipal de ràdio, Mascaró va donar a conèixer que la recent auditoria  feta al servei d’escoles bressol contempla la possibilitat d’aplicar la taxa en funció de la renda familiar, proposta que ha defensat ERC els darrers tres anys a l’Ajuntament. Mascaró assenyalava que una de les responsables de l’auditoria assenyalava que aplicar la tarifa en funció de la renda, dins de les escenaris que es poden aplicar, seria una de les millors opcions.(àudio)

Des d’ERC també s’han mostrat expectants per a conèixer el funcionament de l’anunciat “transport a la demanda” al municipi, després de l’adhesió a l’AMTU, per a deixar clar que no és el mateix subvencionar un desplaçament per necessitat a fer-ho per lleure. Valorant la decisió de gestionar directament l’Ajuntament els serveis socials, Mascaró expressava que “li sabia greu” que la municipalització és fes per temes administratius, segons desprenia ERC de les declaracions del govern en el darrer ple.

Fina Mascaró també ha tingut paraules de reconeixement per la feina feta per Yolanda Lirón, Dolors Rovirosa i Mari Carme Villanueva com a directores del festival benèfic que acull Olèrdola aquest cap de setmana. Mascaró feia una crida a participar-hi i col·laborar.(àudio)

Pots escoltar l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions