Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC demana que el ple de l’Ajuntament ratifiqui abans del 27-S la pertinença d’Olèrdola a l’AMI

El ple ordinari està previst per dilluns 28 de setembre i ERC demana que es convoqui abans de les eleccions
Fina Mascaró i M.Antònia Pajuelo, regidores d'ERC
Fina Mascaró i M.Antònia Pajuelo, regidores d'ERC

dilluns 10 agost 2015

El grup municipal d’ERC ha demanat que el proper ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola s’avanci respecte la data prevista i se celebri abans del 27-s. El grup d’ERC fa aquesta petició a l’alcalde amb l’objectiu que el plenari ratifiqui abans de la celebració de les eleccions la pertinença de l’Ajuntament d’Olèrdola a l’AMI, l’Associació de Municipis per la Independència.

Seguint la periodicitat aprovada per fixar les sessions, el ple ordinari s’hauria de celebrar el darrer dilluns del mes de setembre, l’endemà de les eleccions. Fina Mascaró, regidora d’ERC, explicava que la petició d’avançar de data el ple té aquesta voluntat de permetre que es ratifiqui abans del 27-S la pertinença d’Olèrdola a l’AMI .(àudio)

Durant el passat mandat municipal, l’Ajuntament es va adherir a l’AMI. Abans de les eleccions municipals, els grups de CiU, d’ERC i la majoria dels regidors electes d’ApO, subscrivien el compromís de ratificar aquesta pertinença a l’AMI, segons recordava Mascaró. (àudio)

La regidora d’ERC explicava que la proposta de ratificar la pertinença a l’AMI no s’ha pogut traslladar al ple abans perquè fins ara només s’han fet en aquest mandat 2 plens extraordinaris, que no contemplen el debat de mocions.(àudio)

Tal i com avançava Fina Mascaró, la proposta de ratificar l’adhesió d’Olèrdola a l’AMI és una de les quatre mocions que ERC ha elaborat per a poder ser debatudes en el proper ple.

 

 

 

Document Actions