Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC demana que es prepari amb temps la Nit de l’Esport d’Olèrdola

ERC proposa organitzar un reconeixement anual als esportistes del municipi de totes les disciplines
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup d'ERC

dimecres 13 abril 2016

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola no vol que la seva actuació al consistori es redueixi a fer seguiment i supervisió crítica de l’acció de govern. Un dels eixos que guien la seva activitat és la de fer aportacions per incidir en la millora del municipi. En aquesta línea, aquests mesos han traslladat diferents propostes al govern municipal per a que puguin realitzar-se. Les aportacions fetes figuren en el programa electoral amb el que ERC es va presentar en les passades eleccions municipals. Algunes d’aquestes propostes s’estan treballant i no ha transcendit si el govern és receptiu a assumir-les. En canvi, la proposta d’ERC que sí ha estat molt ben rebuda pel govern municipal és la de convocar anualment una Nit de l’Esport d’Olèrdola per reconèixer a final de temporada els esportistes del municipi de totes les disciplines.

En l’apartat de precs i preguntes del darrer ple municipal, el regidor d’esports, Pere Sadurní, qualificava la iniciativa com a “molt bona idea” i anunciava el compromís de treballar-hi per concretar aquesta Nit de l’Esport. Fina Mascaró, portaveu del municipal d’ERC, resumia que la Nit de l’Esport té la intenció d’oferir un reconeixement a les entitats i esportistes de totes les disciplines.(àudio)

ERC proposa que cada any i de forma rotativa es convidi a personalitats d’un esport  que es practiqui a Olèrdola.(àudio)

Mascaró advertia que aquesta Nit de l’Esport cal preparar-la amb temps si es vol fer el mes de juny o juliol. La portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola insistia en aquest advertiment després de sentir-se “decebuda” perquè el govern municipal comuniqués el mateix 8 de març que no es realitzava un acte per commemorar el Dia de la Dona per “falta de temps i pressupost”, quan la proposta havia estat tractada pels diferents grups amb més d’un mes de marge.(àudio)

Des d’ERC es defensa que fixar una Nit de l’Esport anual a Olèrdola contribuiria a la cohesió del municipi i a visualitzar i donar relleu a la meritòria tasca que realitzen les entitats esportives del municipi.

Document Actions