Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC denuncia que el romanent de 2016 és de gairebé 3’5 milions “perquè les inversions no es fan”

ERC lamenta que el govern negui millores en serveis quan es disposa d’aquest important romanent per a despeses generals
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup d'ERC

dimecres 15 març 2017

El pressupost de 2016 a l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha tancat amb un romanent de tresoreria per a despeses generals de 3.451.634€. Així es recull en el decret d’aprovació de la liquidació del pressupost signat per l’alcalde aquest dilluns i  del qual se’n preveu donar compte en el proper ple de l’ajuntament d’Olèrdola, el dimarts 28 de març. Amb les dades de la liquidació i a l’espera d’una “explicació exhaustiva”, la regidora portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, Fina Mascaró, ha fet al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola una valoració crítica del tancament pressupostari del 2016. Mascaró denuncia que aquest romanent de gairebé 3 milions i mig d’euros per a despeses generals s’explica “perquè les inversions no es fan”.(àudio)

ERC ja va advertir que només s’havia executat el 5% de l’import previst per inversions en tancar-se el mes de setembre. Fina Mascaró apuntava que “any darrera any” es fa un “tallar-enganxar de partides que no s’executen”, però en canvi el govern municipal negava demandes ciutadanes i de l’oposició per a millorar serveis.  Per ERC, el govern actua segons la inèrcia de “qui pressupost passa, any empeny”.(àudio)

Per ERC, cal que partides que no s’executen passin “al servei del municipi”.(àudio)

Les dades del tancament pressupostari és un dels punts que es preveuen tractar aquest dijous en la comissió informativa prèvia al ple del proper dia 28.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions