Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC es presenta com a garantia de relació directa amb el nou govern català

Recuperar la imatge de la Torre i cobrir la pista poliesportiva, entre les propostes d’ERC per Moja

dilluns 18 maig 2015

Recuperar la imatge de la Torre de Moja i el cobriment de la pista poliesportiva, són dues de les propostes que inclou per a Moja el programa que presenta ERC a Olèrdola per aquestes eleccions municipals. Així es va exposar divendres al vespre en un acte que convocava la candidatura al Local Nou de Moja.ACTEERCMoja2.JPG

Fina Mascaró, candidata a l’alcaldia per ERC, considera que cal donar “la vistositat que tenia abans” a la Torre de Moja. L’objectiu és adequar aquesta històrica construcció per al seu ús públic amb el propòsit d’ incorporar-la com a equipament i recurs turístic per atraure visitants a Olèrdola. (àudio)

Des d’ERC s’assenyala el compromís d’obtenir recursos per a rehabilitar la Masia de la Muntanyeta. També es planteja la creació d’un Centre de Dia, tenint en compte que les necessitats d’atenció a gent gran són creixents si es té present que la població de més de 60 anys ja representa el 20% dels habitants del municipi.

En sanitat, ERC aposta per garantir i millorar el servei dels consultoris actuals, racionalitzant horaris i optimitzant el personal mèdic. Maria Josep Lugo, número 6 de la candidatura d’ERC, exposava que calia impulsar el nou consultori mèdic de Moja i, mentre aquest edifici no es faci, millorar les instal·lacions existents. (àudio)

Una de les prioritats d’ERC és garantir que els joves puguin quedar-se a residir al municipi. Per això plantegen mesures per facilitar l’accés a l’habitatge. En aquest àmbit assenyalen que cal fomentar el lloguer i garantir la reserva de pisos per a lloguer per a joves i persones amb necessitats en les noves construccions. Una de les propostes més destacades en aquest àmbit d’ERC és rehabilitar pisos buits per a destinar-los a lloguer social. Montse Amatller, veïna de Sant Pere Molanta i una de les suplents de la llista, indicava que en altres municipis ja s’apliquen diverses fórmules per arribar a acords amb els propietaris. (àudio)

ERC es presenta com a garantia d’interlocució directa amb el govern de la Generalitat que pugui sorgir del 27 de setembre. (àudio)ACTEERcMOja3.JPG

ERC va reiterar el compromís nacional “de tota la candidatura” i va reclamar que els veïns exercissin el seu dret a vot i se superés el 62% de participació registrada en les darreres eleccions municipals.

L’acte d’aquest divendres passat a Moja finalitzava amb l’actuació en directe del cantautor Pep Picas. El proper i últim acte públic d’ERC en aquesta campanya serà divendres, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, a les 8 del vespre.

Escolta les entrevistes a Fina Mascaró, Montse Amatller i Maria Josep Lugo, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

 

Document Actions