Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC escalfa motors abans de la campanya i elabora un vídeo exposant els seus compromisos

Durant el primer cap de setmana de campanya Esquerra programa actes a Sant Miquel, Can Trabal i Daltmar
Llista d'ERC
Llista d'ERC

dimecres 06 maig 2015

Aquest divendres s'enceta la campanya de les eleccions municipals 2015. Esquerra Republicana penjarà els primers cartells passades les 12 de la mitjanit, en un acte que assenyalen “serà íntim però ple d'il·lusió pels integrants de la candidatura”.

De fet, aquest mateix dilluns ja han penjat a les xarxes socials un vídeo on participen tots els membres de la llista i en la que exposen els compromisos dels republicans olerdolencs. En el vídeo, d'un minut de durada, també es dóna a conèixer el lema de la campanya d'Esquerra a Olèrdola: El canvi que tu vols.

Fina Mascaró, candidata a l’alcaldia d’Olèrdola per ERC, explica que en només dos dies el vídeo ja havia estat descarregat 800 vegades.(àudio)

Sobre el lema d’ERC, Mascaró assenyala que han detectat entre els veïns del municipi desig de canvi.(àudio)

Així, el divendres els veïns d'Olèrdola ja podran veure els cartells de campanya enganxats a les cartelleres. En el d'Esquerra hi apareixerà  la candidata a l'alcaldia, Fina Mascaró, amb l’eslògan de campanya i un fons de vinyes verdes del municipi.

En l'apartat d'agenda, el dissabte ERC celebrarà el primer acte de campanya a Sant Miquel d'Olèrdola. Obriran la campanya electoral amb la presentació del programa al Local Rossend Montané, a les 8 del vespre. Allà explicaran el seu projecte i compartiran un refrigeri, mentre fan tertúlia amb els assistents. El diumenge Esquerra es passejarà per les urbanitzacions. Al matí estaran repartint el programa a Can Trabal i a l'1 respondran les preguntes dels veïns, durant un refrigeri que oferiran al local de l'Associació de Veïns. A la tarda estaran a Daltmar, repartint el programa i atenent als veïns que vulguin, a partir de les 7 de la tarda al bar de la piscina.

Fina Mascaró subratlla que volen explicar el programa de primera mà i parlar directament amb els veïns.(àudio)

Més entrada la campanya celebraran els actes de campanya a Moja, el divendres 15 de maig,  i a Sant Pere Molanta, el darrer dia de campanya, el divendres 22 de maig. També repartiran el programa per totes les llars olerdolenques.

El vídeo de presentació de la llista i dels compromisos d'Esquerra es pot veure a les xarxes socials i al bloc de la candidatura www.esquerraolerdola.blogspot.com.es

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions