Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC manifesta que l’Ajuntament no té cap informe econòmic que justifiqui les tarifes de les escoles bressol

Per Fina Mascaró el govern municipal no toca les tarifes per proximitat electoral i perquè no ha fet la feina

dimecres 06 juny 2018

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola ha manifestat que no es disposa de cap informe econòmic que fonamenti les tarifes vigents a les escoles bressol municipals. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora portaveu del grup municipal d’ERC, Fina Mascaró, exposava que en una de les reunions mantingudes amb el govern municipal per a tractar de les tarifes de les escoles bressol van demanar l’informe econòmic que servia per a sustentar els càlculs que el govern municipal facilitava a l’oposició i que s’utilitzaven per a establir la tarifa. Fina Mascaró assenyala que la seva sorpresa “va ser majúscula” quan va comprovar que no s’havia fet cap informe econòmic. Des d’ERC també es fa notar que no es pot al·legar falta de temps per la proximitat del període de matriculacions, donat que durant el curs passat les tarifes es van aprovar amb el període de preinscripcions ja tancat.(àudio)

Mascaró resumia que les tarifes no s’han tocat perquè les eleccions municipals “estan al caure” i perquè el govern municipal no havia fet la feina prèvia.(àudio)

Des de l’inici d’aquest mandat, ERC ha defensat que les tarifes de les escoles bressol s’establissin en funció de la renda. Mascaró advertia que no acceptaria el plantejament apuntat pel govern, segons el qual, es plantejarien calcular les tarifes per renda però partint de la tarifa vigent.(àudio)

En un altre àmbit de coses, durant l’entrevista a la ràdio municipal Mascaró també considerava que el govern  havia actuat amb “oportunisme polític” en l’acte convocat per anunciar el pas a plataforma única dels carrers del nucli antic de Moja. ERC entén que s’ha tingut temps suficient durant el mandat per afrontar l’actuació. Amb seguretat en les possibilitats electorals de la seva candidatura, Mascaró es mostrava convençuda que “aquest projecte el portarà endavant ERC”.

Valorant els pressupostos participatius, Mascaró també entenia que una de les conclusions que es podien extreure és que l’Ajuntament havia demostrat que disposa de la capacitat tècnica per a poder realitzar altres processos més ambiciosos i importants.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions