Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC pregunta al govern municipal d’Olèrdola per què no s’ha iniciat aquest curs el Club de Lectura

Fina Mascaró considera que no respondre “és una falta de respecte” i recorda que el Club ha estat actiu durant 16 anys

dijous 25 octubre 2018

El grup d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola lamenta que el govern municipal encara no hagi informat dels motius pels quals no ha començat aquest curs el Club de Lectura. Així ho ha assenyalat la portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Fina Mascaró, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. ERC ha preguntat directament a membres del club i assegura que a ningú dels seus integrants se li ha explicat els motius pels quals el Club no ha fet ja la seva primera sessió aquest curs 2018-19. ERC ha presentat una instància preguntant al govern per què no s’havia reprès el servei. També s’interessava per la seva partida pressupostària i la programació.(àudio)

ERC va presentar la instància el 30 de setembre però aquest dimecres, 25 dies després, encara no havia rebut cap resposta. Fina Mascaró recordava que, per llei, les instàncies s’haurien de respondre en un termini de 4 dies. Més enllà d’aquest incompliment, per ERC aquesta absència de resposta representa “una falta de respecte”.(àudio)

Fina Mascaró recorda que el Club ha estat actiu durant 16 anys al municipi i considera que el silenci del govern és una falta de consideració  tant a les lectores que compartien tertúlia literària mensual, com a les tècniques que han coordinat el projecte des de la seva fundació.(àudio)

En el darrer curs, la tertúlia literària havia estat conduïda per la responsable de la Biblioteca Oberta a les escoles, servei que aquest mes d’octubre tampoc s’ha reprès.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions