Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC presenta a l’Ajuntament instàncies per garantir la seguretat i el manteniment d’espais públics

ERC també reclama la millora en senyalitzacions informatives al municpi que ara estan deteriorades o contenen errades
Fina Mascaró i M.Antònia Pajuelo, regidores d'ERC
Fina Mascaró i M.Antònia Pajuelo, regidores d'ERC

dijous 05 novembre 2015

Garantir la seguretat i el correcte manteniment dels espais públics és una de les prioritats que persegueixen les instàncies que ha presentat a l’Ajuntament d’Olèrdola el grup municipal d’ERC. Les instàncies contenien denúncies d’aspectes a millorar i propostes en àmbits com la seguretat i la prevenció de riscos, així com la deixadesa i la manca de manteniment en places i carrers o bé la necessitat d’introduir millores en senyalitzacions i cartelleres municipals. En una entrevista al programa Olèrdola Actualitat, Fina Mascaró, regidora portaveu del grup d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que algunes d’aquestes propostes havien tingut una resposta satisfactòria per part del govern municipal, com la presentada per garantir la plaça d’aparcament per a minusvàlids al costat del Local Nou de Moja. Però la valoració global que en fa ERC de la resposta rebuda de l’Ajuntament no és globalment satisfactòria perquè hi hauria hagut “una mica de tot”, segons resumia Mascaró. Una de les prioritats d’aquestes instàncies era evitar la perillositat en instal·lacions elèctriques, com el cablejat a la vista detectat en una rotonda al Clot de Moja o en un fanal de la Rambla de Moja.(àudio)

ERC també ha fet un treball de camp per detectar senyalització incorrecte, malmesa o defectuosa present en diferents nuclis del municipi. Un exemple il·lustratiu és la senyal indicativa que informa on està la deixalleria propera al nucli de Moja.(àudio)

Fina Mascaró explicava que el govern ha respost que els treballs de millora de senyalització s’inclouen dins d’un pla aprovat el 2013. Des d’ERC s’anuncia que es farà seguiment i, en funció de la resposta, tronaran a demanar aquestes millores properament.

En un altre àmbit de coses, Fina Mascaró també ha fet notar el vot diferenciat del grup d’ERC i del PSC al Consell Comarcal en temes importants pel territori i el municipi. Mascaró és consellera comarcal d’ERC i l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, forma part del grup comarcal del PSC. La regidora d’ERC explicava que li havia sorprès que el grup del PSC s’abstingués en la moció aprovada per a rebutjar la presència de l’exèrcit al territori, quan a Olèrdola es van fer maniobres militars el mes d’octubre. També lamentava l’abstenció del PSC en la moció que reclamava que s’acceleressin els treballs per a crear la Vegueria Penedès.(àudio)

Fina Mascaró també confirmava que el grup d’ERC participarà en les comissions que el govern d’Olèrdola ha ofert a l’oposició per a compartir treball en diferents àmbits de la gestió municipal. També apuntava que les propostes d’ERC com a inversions plurianuals per aquest mandat seguiran les prioritats incloses en el programa electoral que van presentar a la ciutadania en les passades eleccions.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per CAnal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

Document Actions