Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC presentarà candidatura a Olèrdola i Fina Mascaró serà la cap de llista

Mascaró destaca que Esquerra es presenta amb el propòsit de governar el municipi
Fina Mascaró
Fina Mascaró

dijous 05 febrer 2015

Esquerra Republicana de Catalunya presentarà llista a Olèrdola en les properes eleccions municipals i Fina Mascaró serà la candidata a l’alcaldia. Militants i simpatitzants d’ERC al municipi fa setmanes que estan treballant en la confecció de la candidatura i han començat a perfilar el programa electoral amb el que aspiren a retornar al consistori olerdolenc. Una de les primeres decisions que han donat a conèixer és que Fina Mascaró serà la cap de llista.

Molt coneguda a Olèrdola per la seva implicació en la vida associativa del municipi, Fina Mascaró té 49 anys d’edat. És tècnica en administració d’empreses, està casada i té dos fills i fa vint-i-dos anys que viu a Moja. Ha estat sis anys presidenta de l’AMPA de l’Escola Pública Circell de Moja i fins fa poc ha estat la secretària de l’ANC a Olèrdola.

En declaracions a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Mascaró explicava que assumeix el repte de liderar la llista d’ERC “amb molta il.lusió de treballar per Olèrdola”, subratllant que “ens trobem en un moment històric pel país” i afegint que “és un bon moment perquè a Olèrdola irrompi una tercera força política”.(àudio)

ERC no es va presentar en les eleccions del 2011. Sí que va concórrer a  les eleccions del 2003 i del 2007, aconseguint representació i formant part del govern en el primer mandat. La candidata a l’alcaldia per ERC ha indicat que tenen el propòsit “de governar el municipi”.(àudio)

Els tres eixos que vertebren la proposta d’ERC a Olèrdola són el compromís nacional, el compromís social i l’apropament de l’Ajuntament als veïns. Per Mascaró, cal que s’apliquin mesures de transparència, participació ciutadana i proximitat.(àudio)

ERC podria jugar un paper decisiu en el proper consistori per a formar majories de govern. Fina Mascaró apuntava que els possibles pactes caldrà valorar-los després de les eleccions del proper 24 de maig, en funció dels resultats i dels programes. Amb tot, deixa clar que l’aspiració d’ERC és la d’obtenir els suports suficients per a poder governar.

ERC prepara una acte públic de presentació de la seva candidatura a Olèrdola, en una data encara per determinar, la darrera setmana d’aquest mes de febrer  o bé la primera del mes de març. Les persones interessades en conèixer més detalls de la candidatura, poden consultar el block http://www.esquerraolerdola.blogspot.com.es/p/compromisos.html.

També han obert pàgina a facebook i compte a twitter.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions