Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC presentarà la seva llista a Olèrdola el diumenge 24 març

L’acte s’ha programat a la plaça Bosquina de Sant Pere Molanta a les 12 del migdia
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC i candidata a l'alcaldia
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC i candidata a l'alcaldia

dijous 14 març 2019

 

La llista d’ ERC a Olèrdola per a les eleccions municipals del 26 de maig es donarà a conèixer en un acte públic de presentació convocat pel diumenge 24 de març, a les 12 del migdia, a la plaça Bosquina de Sant Pere Molanta. Així ho ha anunciat la portaveu del grup municipal d’ERC i candidata a l’alcaldia, Fina Mascaró, durant una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Mascaró ha precisat que es presentarà l’equip perquè “som un grup” i no es detallarà en aquest acte la posició que ocupa cada candidat en la llista.(àudio)

Mascaró sí que ha reiterat que forma “tàndem” amb la seva actual companya de grup d’ERC a l’Ajuntament, Maria Antònia Pajuelo, a qui ha qualificat com a “peça fonamental en el nostre equip”.(àudio)

Aquests dies es van succeint en altres municipis les presentacions públiques de llistes de les diferents formacions polítiques. En el cas d’ERC, els actes amb presència de dirigents es multipliquen i això fa que sigui difícil poder comptar amb algun responsable nacional d’ERC durant  l’acte del proper 24 de març a Sant Pere Molanta. Mascaró sí que avançava que durant la campanya electoral preveuen convocar un acte amb la presència d’algun dels noms més coneguts d’ERC.(àudio)

Mascaró convidava a tots els veïns a assistir, el proper diumenge 24 de març, a aquest acte de presentació de la candidatura d’ERC per a les eleccions municipals.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions