Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC proposa la creació d’un Casal de la Dona amb seu itinerant i elaborar un Pla d’Igualtat de gènere al municipi

També proposen facilitar el transport als consultoris mèdics per a persones amb mobilitat reduïda

dimarts 23 maig 2023

La creació d’un Casal de la Dona a Olèrdola, amb seu itinerant, és una de les propostes que inclou el programa d’ERC en el seu apartat d’igualtat i convivència. Xavi Mestre, número 5 de la llista, també ha exposat aquest diumenge a Can Trabal la proposta d’ERC de vetllar per un municipi que no discrimini. En aquesta línia es planteja implementar actuacions per garantir una bona acollida a les persones nouvingudes i elaborar un Pla d’Igualtat de gènere al municipi.

En l’apartat de salut el programa d’ERC recull el compromís de treballar per l’ampliació d’horaris i la proposta d’edificar un nou consultori mèdic a Sant Pere Molanta. Mestre també subratllava que des d’ERC es treballarà per facilitar el transport als consultoris mèdics per a persones amb mobilitat reduïda. (àudio)

En medi natural, des d’ERC es preveu buscar finançament per dur a terme el projecte d’Escola de Natura a la Masia de la Muntanyeta, prèvia consulta amb la ciutadania. També es proposa incentivar la neteja i el manteniment dels boscos del municipi, el suport explícit a l’ADF, així com la promoció d’energies netes i el rebuig a la MAT.

Mestre ha explicat que s’ha sumat al projecte d’ERC a Olèrdola amb l’ànim de treballar pel municipi i contribuir a fer sentir la veu dels joves.(àudio)

En els actes d’ERC Maria Antònia Pajuelo, actual regidora i número 4 de la llista d’ERC, s’encarrega d’exposar les propostes en turisme. En aquesta matèria ERC defensa potenciar la marca Olèrdola com a destinació turística i promoure la creació d’una fira artesana .(àudio)

En l’apartat de cultura, el programa d’ERC inclou el foment d’activitats a través de la creació d’un Club de Cultura Municipal, així com simplificar i facilitar la gestió burocràtica de l’activitat de les entitats.

Preguntada sobre la valoració que fa d’aquests darrers 8 anys a l’Ajuntament, Pajuelo assenyala que ha après el funcionament de la institució municipal i ha lamentat que els partits de l’oposició “gairebé no tenen veu ni vot” perquè l’actual govern no sap escoltar.(àudio)

Pajuelo també feia notar com des del govern s’han apropiat de propostes sorgides d’ERC, com la gratuïtat del servei de teleassistència o la ubicació d’un Centre de Dia a l’edifici municipal d’El Pàmpol de Sant Pere Molanta.

Escolta l’entrevista a Xavi Mestre, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Maria Antònia Pajuelo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Arxius Adjunts

Document Actions