Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC proposa que es construeixi a l’antic camp de futbol de Sant Miquel un pavelló polivalent municipal

També defensen la repoblació d’El Bosquet i adequar-hi una zona de lleure

divendres 26 maig 2023

ERC defensa la construcció d’un pavelló polivalent municipal en els terrenys del camp de futbol de Sant Miquel, ara en desús. Així ho va exposar aquest dijous al vespre al local social Rossend Montané la número 6 de la candidatura i veïna de Sant Miquel, Júlia Méndez Girona. Aquesta instal·lació permetria atendre l’activitat de disciplines esportives implantades al municipi, com la gimnàstica rítmica, però també és concebut com un espai polivalent que aculli esdeveniments lúdics i culturals, tal i com assenyala Júlia Méndez. Una altra de les actuacions proposades per ERC a Sant Miquel és la repoblació d’El Bosquet i habilitar-hi una zona de lleure. (àudio)

Des d’ERC es recorda que abans de les passades eleccions, a través d’un procés participatiu i amb el vot de 89 persones, es va escollir un projecte per al Bosquet que després seria incorporat al programa d’ApO. Un estudi de la Diputació va descartar el projecte pel seu cost, però el seu contingut no s’ha exposat, segons indiquen des d’ERC. Fina Mascaró, candidata a l’alcaldia per ERC, assenyala que “no hem vist” aquest nou projecte i feia notar que ApO havia incomplert el seu programa electoral. Mascaró destacava que ERC defensa que la instal·lació tingui usos polivalents i incidia també en la necessitat de recuperar El Bosquet.(àudio)

Mantenir el seu entorn i garantir la salubritat de la riera, vetllar per la homogeneïtat en les noves construccions i plantar arbres autòctons, són altres mesures amb incidència a Sant Miquel que incorpora ERC en el seu programa. En l’acte també es va exposar que calia vetllar perquè les pedreres complissin la normativa i es va defensar l’energia verda, aprofitant les teulades per instal·lar-hi plaques solars. En aquest àmbit, ERC va alertar de la possibilitat que pugui tirar endavant un macroprojecte de camp de plaques solars, davant de la façana del poble de Sant Miquel, a l’altra banda de la C15.

Júlia Méndez exposa que s’ha implicat en la llista d’ERC perquè al municipi “s’han de millorar moltes coses”.(àudio)

Escolta l’entrevista a Júlia Méndez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions