Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC proposa rehabilitar habitatges buits per destinar-los a lloguer social

ERC també creu que cal revisar el pla de mobilitat dels nuclis i redissenyar els sentits de circulació
Acte d'ERC a Daltmar
Acte d'ERC a Daltmar

dijous 14 maig 2015

La llista d’ERC a Olèrdola ha elaborat mesures de caràcter social que, en cas d’accedir al govern municipal, poden ser implementades des de la iniciativa de l’Ajuntament. Un dels objectius que es fixen és el de facilitar l’accés a l’habitatge i per això proposen actuacions com les d’elaborar un pla d’ajut a la rehabilitació d’habitatges buits per destinar-los a lloguer social. Fina Mascaró, candidata a l’alcaldia per ERC, també subratlla altres mesures com promoure la construcció d’habitatge social de lloguer i vetllar perquè l’obra nova garanteixi l’accés als joves del municipi.(àudio)ERCDaltmar2.JPG

En l’apartat d’urbanisme i mobilitat, el programa d’ERC es compromet a vetllar per un desenvolupament sostenible, restringint el creixement a l’actual sòl urbanitzat. També es proposa establir una relació fluïda amb les associacions veïnals per fixar prioritats, així com confeccionar un pla d’actuació per a cada nucli.

Una demanada veïnal que han recollit és la de redissenyar els sentits de circulació i revisar el pla de mobilitat.(àudio2)

ERC també proposa l’estudi i millora del transport interurbà, la dignificació de l’espai de les àrees d’emergència o actuacions de millores a l’Eix Rossend Montané, en les cruïlles amb la Serreta, el camí de la deixalleria i Sant Pere.

Propostes com aquestes van ser exposades en un acte públic que la candidatura d’ERC va celebrar a Daltmar, diumenge al vespre. En aquesta urbanització, ERC ha reiterat la seva “voluntat, ganes i compromís” de treballar per la recepció de les urbanitzacions. Altres propostes específiques per Daltmar, són la millora de la senyalització, especialment de les seves connexions amb Canyelles i Moja.(àudio1)

El proper acte electoral el convoca ERC aquest divendres, a les 8 del vespre, al Local Nou de Moja.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions