Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC reclama el compliment de l’ordenança de civisme i dels plecs de clàusules de les escoles bressol

ERC exposa que estan en contra de qualsevol increment de quotes a les llars d’infants municipals

dijous 14 abril 2016

“No serveix de res aprovar una ordenança de civisme i convivència ciutadana si després no l’apliquem”. Així s’expressa el grup municipal d’ERC després d’assenyalar que alguns dels articles d’ aquesta ordenança no s’estarien complint en relació a la neteja de façanes. Com a exemple, ERC posa el cas de la pintada que hi ha a la façana lateral del Celler Cooperatiu de Moja. L’ordenança estableix que, en cas que el propietari no compleixi amb la seva obligació de fer neteja i manteniment de les façanes, l’Ajuntament pot realitzar subsidiàriament els treballs i després repercutir les despeses als propietaris. ERC presentava el 14 de setembre una instància demanat que l’Ajuntament instés a netejar aquesta façana . Ara han tornat a repreguntar pel cas i a recordar que l’ordenança està per complir-la. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora d’ERC, Fina Mascaró, indicava que li sobtava “que fem ordenances que després no s’apliquen”. (àudio)

ERC també ha criticat que l’equip de govern “no vetllés” pel compliment del plec de clàusules que estableixen les condicions de l’externalització de la gestió de les escoles bressol municipals. ERC insisteix en preguntar per què no s’ha aplicat cap sanció a l’empresa concessionària, tenint en compte que s’han confirmat incompliments com la manca de presentació d’informes econòmics.(àudio)

ERC defensa que les escoles bressol tornin a ser gestionades directament per l’Ajuntament. Amb tot, participen en la comissió convocada pel govern encarregada d’elaborar un nou plec de clàusules que reguli l’externalització, perquè volen “fer seguiment i garantir que després es compleixen els plecs”. També ERC anuncia que estaran en contra de qualsevol increment de les quotes que es pugui plantejar. (àudio)

En preguntes presentades en el ple del passat 29 de març, ERC torna a plantejar la qüestió dels incompliments a les llars d’infants perquè entenen que la resposta donada pel govern “no respon ni de bon tros a cap de les preguntes formulades” en l’anterior ple relatives a aquest servei.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

Document Actions