Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC reclama que la dinamització de la Muntanyeta inclogui també la rehabilitació de la seva històrica Masia

Per Fina Mascaró, les ordenances fiscals demostrarien que en el govern “no hi ha un projecte”
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró, regidora portaveu del grup municipal d'ERC

dimecres 27 octubre 2021

La regidora portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, Fina Mascaró, ha reiterat l’aposta de la seva formació política per rehabilitar l’emblemàtica Masia de la Muntanyeta. Dins de les inversions que es contemplen per a dinamitzar aquesta finca municipal, Mascaró considera que caldria incorporar aquest ambiciós projecte que ha format part de les propostes dels programes electorals d’ERC. Un cop rehabilitada, Mascaró assenyala que la Masia podria ser un equipament per acollir colònies i activitats de natura, en funció del que es definís en un eventual procés de participació ciutadana. Des d’ERC també es fa notar la importància de que “el municipi es posi les piles” i es doti de serveis.(àudio)

Govern sense projecte

Valorant el debat de l’aprovació de les ordenances fiscals pel proper exercici, Fina Mascaró considerava que en aquest punt del ple de la setmana passada  es va poder comprovar que en el govern  municipal “no hi ha projecte”. Les modificacions van ser lleus i els canvis van ser de redactat, a proposta de la Diputació. Com a exemple d’aquesta suposada absència de projecte en el govern, la portaveu d’ERC explica que la gratuïtat de la teleassistència aprovada en el seu moment va arribar quan una nova regidora d’ApO es va incorporar, quan  el mateix govern havia rebutjat durant anys aquesta proposta defensada per ERC. (àudio)

Mascaró també es mostrava convençuda que el govern aprovaria noves bonificacions a les ordenances fiscals per l’any 2023, a pocs mesos de la celebració de les properes eleccions municipals. Igualment, també des d’ERC es vaticina que serà molt probable que durant el 2022 s’acabi modificant la taxa de recollida de brossa un cop s’hagi implantat a tot el municipi el nou sistema “porta a porta”.

Instal·lacions i equipaments municipals

La portaveu del grup municipal d’ERC també qualificava com a sensació “molt dura” que no s’hagués atès encara la petició feta fa 6 anys de visitar totes les instal·lacions i equipaments municipals. Mascaró interpreta que el govern té “la sensació de propietat” sobre aquests espais que són municipals.(àudio)

En un altre ordre de coses, Mascaró també reiterava que caldrà seguir estant molt atents per a evitar la MAT. Preguntada sobre l’actuació de la Delegació del Govern de la Generalitat a la comarca, Mascaró subratllava que no feien cap tipus de diferència entre ajuntaments i treballaven pel bé de tots els municipis “sense mirar cap color polític”.

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions