Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC referma el seu objectiu de governar i es presenta com a garantia de canvi

Fina Mascaró, alcaldable d’ERC, es compromet a sotmetre a consulta popular les decisions importants pel municipi

divendres 08 maig 2015

 

ERC condensa el seu missatge electoral a Olèrdola amb el lema “El canvi que tu vols”. Fina Mascaró, candidata a l’alcaldia per ERC, explicava que el missatge recull el desig de canvi que han copsat al municipi.(àudio)copy_of_CArtellERC2.jpg

Moments després de penjar el primer cartell, en l’inici  aquesta mitjanit de la campanya per a les eleccions municipals del 24 de maig, Mascaró també exposava que durant els propers dies tenen el propòsit d’exposar directament als veïns les prioritats del seu programa. També assenyalaran de quina manera han recollit demandes veïnals que han rebut i quines es podrien portar a terme. La candidata d’ERC explicava que no només s’ha de proclamar la necessitat de participació ciutadana. Cal exercir-la. I per això anuncia que, en cas de governar, es compromet a sotmetre a consulta popular les decisions importants pel municipi.(àudio)

Després de no presentar-se a les darreres eleccions municipals, ERC confia en poder treure  una significativa representació al proper consistori per poder governar. La formació aposta per ajuntaments compromesos amb la independència de Catalunya, però això no fa oblidar que es presenten “per treballar pel municipi”.(àudio)

ERC convoca tres actes aquest cap de setmana. Dissabte exposaran el seu programa als veïns de Sant Miquel d’Olèrdola, a les 8 del vespre, al local social Rossend Montané. Diumenge repartiran els seus materials a les urbanitzacions i convoquen als veïns: a la 1 del migdia al local social de Can Trabal i a les 7 de la tarda al bar de la piscina de Daltmar.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions