Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC subratlla que per treballar a favor del municipi “també cal ser forts al Consell Comarcal, a la Diputació i al país”

Fina Mascaró assenyala que les 66 propostes del programa d’ERC són viables i valorava que en aquesta ocasió les eleccions municipals “són molt obertes”
Fina Mascaró, candidata a l'alcaldia encapçalant la llista d'ERC
Fina Mascaró, candidata a l'alcaldia encapçalant la llista d'ERC

dimecres 22 maig 2019

 

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, la candidata a l’alcaldia d’Olèrdola encapçalant la llista d’ERC, Fina Mascaró, defensava la viabilitat de totes i cadascuna de les 66 propostes que inclou el programa electoral d’aquesta formació. En àmbits que no són de competència municipal, Mascaró assenyalava que des de l’Ajuntament s’havia de treballar de manera decidida, buscant consens i apostant-hi, com podria ser el cas de la proposta d’Institut Escola.

Sobre el balanç del mandat, recordava que ERC sempre havia assistit i fet aportacions en les comissions de treball convocades, malgrat que en la majoria de casos no es recollissin les propostes. Per Mascaró, “governar sol” no hauria de voler dir “no escoltar” i recordava que el govern acabava incorporant en els seus plantejaments propostes d’ERC que inicialment havia rebutjat. Com a exemple situava la proposta de fixar en 16 anys l’edat a partir de la qual es pugui votar en els processos de participació.

De manera vehement, Mascaró subratllava que les quatre candidatures presentades a Olèrdola volen treballar pel municipi. En el cas d’ERC, es defensa que per fer millor aquest treball a favor del municipi també cal ser forts al Consell Comarcal, a la Diputació i al país.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions