Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC vol fer una campanya d’apropament a la gent per a exposar el seu programa “transversal”

Els dos primers actes de la llista que lidera Fina Mascaró es convoquen aquest dissabte al matí a Daltmar i Can Trabal

divendres 10 maig 2019

 

El lema d’ERC en aquesta campanya electoral és “Som Olèrdola. Som República”. En una entrevista realitzada en els primers minuts de campanya electoral, a l’avinguda Catalunya de Sant Miquel, la candidata a l’alcaldia d’Olèrdola per ERC, Fina Mascaró, explicava que el lema vol transmetre que tothom som Olèrdola i que ERC representa els valors republicans. Mascaró omplia de contingut social aquests valors, enumerant que inclouen la igualtat per a tothom i  serveis a les persones, per afegir que el programa de la seva candidatura és “transversal” perquè està pensat per a oferir serveis i prestacions al conjunt del municipi.(àudio)

ERC ha definit una activitat de campanya que buscarà “apropar-se a la gent”, explicativa de les propostes que han elaborat. Els dos primers actes públics els ha convocat aquest dissabte al matí. A les 10 a Daltmar i a les 12 a Can Trabal, amb les intervencions de la eurocandidata Georgiana Ciupag i de Fina Mascaró.(àudio)

En l’inici de la campanya Mascaró també ha volgut fer notar que en les eleccions del 26 de maig no només s’escullen alcaldes i alcaldesses, sinó que també en sorgiran la composició d’institucions com els consells comarcals o les diputacions.

La candidata d’ERC ha avançat que en tots els actes que convoqui la seva formació es recordarà als presos polítics.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions