Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ERC vol transmetre il·lusió pel canvi a Olèrdola i incentivar la participació

La candidata a l’alcaldia, Fina Mascaró, es presenta públicament aquest diumenge 8 de març en un acte al Local Nou

dijous 05 març 2015

Transmetre il·lusió pel canvi a Olèrdola i fer que la participació augmenti en unes eleccions municipals. Aquests són dos dels objectius que s’ha plantejat ERC a Olèrdola, segons avançava a Canal 20-Ràdio Olèrdola la candidata a l’alcaldia per aquesta formació,Fina Mascaró. Mascaró serà l’encarregada de tancar l’acte que aquest diumenge convoca ERC a Olèrdola, a partir de les 6 de la tarda, al Local Nou de Moja per a commemorar el dia Internacional de la Dona. L’acte també serveix per a presentar de manera oficial la candidatura de Fina Mascaró a l’alcaldia del municipi, encapçalant la llista d’Esquerra.

Fina Mascaró recordava que l’acte comptarà amb la presència de dones caps de llista d’ERC en municipis de la comarca i de la diputada Teresa Vallverdú. El doble propòsit de l’acte és el de commemorar el Dia de la Dona i fer aquesta  presentació pública al municipi la seva candidatura. També referma el compromís d’ ERC per avançar en polítiques d’igualtat. Fina Mascaró ha precisat que en l’acte de diumenge no es farà la presentació de la totalitat de la llista, tot i que ja s’ha establert el grup de persones que la integraran.(àudio)

Des de que ERC va confirmar que presentava llista a Olèrdola de nou, després de no fer-ho en la darrera convocatòria, Fina Mascaró assegura que forces veïns els hi han encoratjat. Detecten ganes de canvi i d’idees noves. (àudio)

ERC creu que la seva presència pot ser un factor clau a l’hora de provocar que augmentin les dades de participació de les darreres eleccions municipals. I és que , tal i com indicava la candidata d’ERC, a Olèrdola es va passar d’una abstenció del 25% en unes municipals l’any 2003 a créixer fins el 38% en les del 2011. Mascaró també defensava que es votés a partits sobiranistes i considera que les municipals han de ser la primera volta de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre. (àudio)

L’acte d’aquest diumenge preveu comptar amb les intervencions de Mònica Hill,  candidata a l’alcaldia de Vilafranca;  Teresa Vallverdú, diputada al Parlament de Catalunya; Lluïsa Llop, candidata d’ERC a Gelida; i de Fina Mascaró. L’acte és obert a tothom i en finalitzar se servirà coca i cava.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions