Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eric Fernández Bonilla, veí de Can Trabal, es proclama campió de la Copa Catalana ANPA júnior de 160cc

Confirmava el títol aquest dissabte, en la darrera prova celebrada a Juneda
Eric Fernández Bonilla
Eric Fernández Bonilla

dilluns 17 octubre 2022

Eric Fernández Bonilla de 14 anys, veí de Can Trabal, s'ha proclamat campió de la Copa Catalana ANPA, dins la categoria de 160cc júnior. El triomf l’ha obtingut en el seu primer campionat oficial, després de que el 2019 provés en les tres darreres proves del campionat de la categoria de 110cc, pujant al podi en les tres. La temporada passada el campionat es va anul·lar a causa de la pandèmia.

En totes les proves celebrades des del març i fins la darrera feta aquest 15 d’octubre, a Juneda, Eric Fernández ha pujat al podi. A més, es dona el cas que  l'Eric ha estat a pista acompanyat del seu pare Manel Fernández Sabaté, antic pilot de karts i pitbike, que també ha competit en la mateixa cilindrada però puntuant a la categoria d’adults.

L’equip recorda que el triomf és fruit d’haver treballat molt i donen les gràcies a amics i família “que han estat i ajudat econòmicament des del principi”. De manera especial esmenten el paper en totes les curses de Dídac Bonilla, tiet de l’Eric. Per la propera temporada estan buscant patrocinadors a l'Alt Penedès que els ajudin a sufragar algunes despeses del campionat. L’equip conclou que han estat uns mesos “especials, de molt treball i  sacrifici”,  però ha estat una experiència que mai oblidaran.

Document Actions