Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Erik Calero i Lourdes Puiggròs guanyen la 2ª “Papiol Extrem”

La prova la completaven 87 inscrits i els tres primers van marcar un temps per sota de l’hora

dilluns 07 febrer 2022

Erik Calero, en l’apartat masculí, i Lourdes Puiggròs, en el femení, han guanyat aquest diumenge al matí la 2a edició de la cursa de muntanya “Papiol Extrem”, realitzada sota l’organització del Centre Excursionista del Penedès. Calero completava els 12’5 km de recorregut amb un temps de 57’18”. En segona posició es classificava Emili Rafecas, amb 58’50; i tercer va ser Miguel Àngel Regalado, que va fer la cursa amb un temps de 59’29”. Que els tres classificats baixessin de l’hora, tal i com va passar el 2020 en la primera edició, ja indica l’elevat nivell dels participants.

Lourdes Puiggròs es classificava en primera posició en l’apartat femení, amb un temps de 1h 16’ 09”. La segona va ser Laia Martí, amb 1h 19’ 16” i en tercera posició es classificava Montse Conesa, amb un temps d’1h 20’ 26”. La cursa la van completar 87 dels 98 inscrits. La sortida i arribada estava fixada al barri de Can Torres i un dels trets destacats del recorregut va ser que incorporava fins a dues ascensions al puig del  Papiol per vessants diferents.

Des del CEP fan un balanç molt positiu d’ aquesta segona edició de la prova i valoren especialment que els participants estaven molt satisfets per les característiques de la cursa.

Consulta la classificació aquí

Galeria d'Imatges

Extrem0.jpg
Extrem1.jpg
Extrem3Ok.jpg

Document Actions