Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es certifica que les obres del carrer Major s’han completat a un cost inferior del previst

Això ha suposat una reducció considerable de les contribucions especials que han satisfet els veïns

dimecres 17 setembre 2014

El ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprovava dilluns de la setmana passada, amb l’abstenció de CiU i el vot favorable d’ApO-PM, la liquidació definitiva de les contribucions especials del projecte d’urbanització d’un tram del carrer Major de Sant Miquel. Després d’acreditar-se la finalització de les obres, el passat 7 d’agost, s’ha constatat que els treballs han tingut un cost inferior del previst. I és que el pressupost d’execució per contracte se situava en els 93.000 euros. Després l’obra va ser adjudicada per 65.000 i ara s’ha comprovat que l’import real del cost de les obres ha estat inferior al d’adjudicació, situant-se en els 52.000 euros. Aquestes reduccions han comportat que els veïns es veiessin beneficiats d’una rebaixa considerable en les quotes de les contribucions especials que han satisfet. El mateix alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, indicava que l’import pagat ha estat finalment un 30% inferior al que s’havia situat inicialment.(àudio)copy_of_CarrerMajor2.JPG

Josep Tort subratlla que aquesta rebaixa s'explica per la bona gestió i per la situació actual de crisi econòmica, que fa que les empreses ajustin els seus preus per poder fer feines.(àudio)

Les obres han suposat l’adequació de la urbanització del vial entre el carrer Font de l’Ametlló i el carrer Tarradellas. La pavimentació del vial s’ha fet amb aglomerat asfàltic, amb una amplada de 7 metres, i les voreres s’han construït amb una amplada de 1,50m. La vorera entre el carrer de la Font de l’Ametlló i carrer del Font de l’Avellaner, que ja estava executada, no s’ha modificat. L’actuació també ha significat la connexió de nous embornals a la xarxa de clavegueram. Les obres també han permès completar la urbanització del carrer de la Font de l’Avellaner.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí (2)

Document Actions