Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es comença a construir la rotonda d’accés a Moja

En els tres mesos que duren les obres, els vehicles hauran de sortir de Moja per la Vinera o el carrer del Camp

dimarts 19 maig 2015

Després de realitzar-se els treballs preparatoris durant el dijous i el divendres de la setmana passada, aquest dilluns han començat les obres de construcció de la nova rotonda d’accés al poble de Moja, en la intersecció de la carretera BV-2119 PK0 amb els carrers del nucli urbà.

Joan Forns, regidor de via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, confirmava la realització d’aquests treballs preparatoris, a partir de dijous passat, i l’inici de les obres aquest dilluns.(àudio)

Les obres van ser adjudicades per un import de 175.800 euros, iva inclòs, i tenen una durada prevista de 3 mesos. Durant aquest temps, la sortida en vehicle des del nucli de Moja s’haurà de fer per la Vinera o pel carrer del Camp.(àudio)

La construcció de la rotonda permetrà millorar l'accés dels vehicles als carrers de la intersecció, amb una regulació clara de la circulació i de la velocitat dels vehicles. La rotonda està ben dimensionada perquè compleixi aquesta funció.(àudio)

També s'augmentarà la seguretat d'aquest tram i es preveu la millora i adaptació de l'enllumenat públic, de part de la xarxa d'aigua potable i de la xarxa de drenatge. El projecte preveu, alhora, la formació d'una nova vorera per a vianants.

Els treballs estan finançats en la seva totalitat per la Diputació de Barcelona

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions