Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es completa la desinfecció dels contenidors de tot el municipi

Després d’haver-se fet ja als pobles i a les dues urbanitzacions, dijous es realitzava als nuclis disseminats i barriades

dilluns 20 abril 2020

 

Dijous la Mancomunitat Penedès Garraf realitzava  als nuclis disseminats i a les barriades les darreres desinfeccions que restaven pendents de fer al municipi dels contenidors de brossa . Aquestes desinfeccions als contenidors s’afegeixen a la tasca que de manera diària realitza Mas Albornà, encarregada de la neteja viària del municipi, i que en aquests dies d’ estat d’alarma inclou també la desinfecció de les àrees d’emergència de  contenidors.

Al municipi, la desinfecció dels contenidors va iniciar-se el dimarts 7 d’abril, per continuar el divendres 10 a Daltmar i ser després repassada per Mas Albornà l’endemà dissabte.

La Mancomunitat indica que el servei de desinfecció consisteix  en realitzar una ruixada general per desinfectar, utilitzant hipoclorit sòdic, que és el producte que es recomana per desinfectar. Amb aquesta mesura, més àgil, s’arriba a desinfectar un major nombre de contenidors que amb el servei habitual, més exhaustiu. Aquest servei de desinfecció té un caràcter ininterromput.

De la seva banda, recordem que per a fer front a la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus, l’Ajuntament d’Olèrdola va decidir reestructurar el servei de neteja viària que presta al municipi Mas Albornà, incorporant des del passat dimarts 24 de març la neteja amb aigua a pressió i el producte desinfectant que recomana el Departament de Salut, l’hipoclorit sòdic.

Aquestes tasques de desinfecció es realitzen tots els dies d’activitat del servei de neteja, de dilluns a dissabte, en els espais del municipi de major afluència de persones en l’actual context de confinament, incloent les àrees d’emergència de contenidors.

Document Actions