Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es completa la substitució a leds de tot l’enllumenat públic de Moja

Els treballs han permès millorar la il·luminació, corregir deficiències i assolir un estalvi del 50%

dimecres 10 gener 2018

Després d’un mes i mig de treballs, durant la segona quinzena del mes de desembre es completava a Moja la substitució a leds dels 525 punts de llum que formen la xarxa d’enllumenat públic del poble.  El canvi de totes les llumeneres ha comportat una considerable millora de la il·luminació i ha permès que la llum sigui més homogènia en tot l’espai públic. Manel Espachs, enginyer de l’Ajuntament d’Olèrdola, també indicava que els treballs s’han aprofitat  per a corregir deficiències i subratllava que el pas a leds permet assolir un estalvi del 50% respecte les llumeneres de vapor de sodi.(àudio)Leds2CarrerSindic.jpgcopy_of_Leds3CarrerRocallisa.jpg

En el pressupost municipal d’aquest 2018 es preveuen dedicar 250.000 euros a inversions en enllumenat. Després de la substitució feta a Moja, es preveu passar a leds l’enllumenat de Sant Miquel, Sant  Pere Molanta i Daltmar.(àudio)

Manel Espachs recordava que les actuacions per a millorar l’eficiència de l’enllumenat públic a Olèrdola s’han anat succeint en els darrers anys, amb el propòsit d’anar reduint la despesa tot millorant el servei. (àudio)

L’Ajuntament preveu que el canvi a leds en l’enllumenat públic de Sant Miquel i de Sant Pere Molanta es pugui començar a fer a mitjans d’aquest 2018, mentre que en el cas de Daltmar la substitució es preveu executar entre finals del 2018 i principis de 2019.

Escolta l'entrevista a Manel Espachs, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions