Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es completen les obres d’arranjament del camí rural que uneix Can Trabal amb Can Surià

L’actuació ha estat coordinada per l’Ajuntament d’Olèrdola i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de 57.000 €
L'asfaltat del camí es completava aquest dimarts
L'asfaltat del camí es completava aquest dimarts

dijous 27 novembre 2014

Amb l’asfaltat de tota la via, aquest dimarts s’han completat els treballs de millora i arranjament del camí rural que uneix Can Trabal amb el nucli de Can Surià, al terme municipal d’Olivella. Les obres han comportat la substitució del ferm d’aquest camí, d’un quilòmetre de longitud i de pendent molt pronunciada. El regidor de serveis municipal, Joan Forns, recordava que en aquest punt del municipi la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola ja havia procedit a fer diverses reparacions. Per a realitzar una actuació de més envergadura, amb l’asfaltat final del camí, s’ha disposat d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.(àudio)

Amb la subvenció de la Diputació, de prop de 57.000 euros, s’ha assumit tota la inversió necessària. Joan Forns subratlla que l’Ajuntament no ha hagut d’aportar cap quantitat de fons propis per a fer realitat aquesta millora al municipi.(àudio)

A més d’unir Can Trabal i Olivella, el camí també és la via d’accés a masies i cases disseminades, tal i com destaca Joan Forns.(àudio)

En els propers dies, des de l’Ajuntament d’Olèrdola es preveu procedir a la millora d’altres punts malmesos en la xarxa de camins del municipi. Entre aquestes intervencions, es contempla una reparació al camí de la Serreta; una altra al vial que uneix la c15 amb l’eix Rossend Montané, davant de Sant Miquel d’Olèrdola;  i una tercera obra que ha de comportar la millora de l’accés a la Masia Torreblanca, a l’eix Rossend Montané.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions