Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es constitueix l’agrupació local del PSC d’Olèrdola

Es defineixen com un grup de veïns que treballen per la millora del municipi
Joan López, regidor del PSC-Units, i Sergio Vargas, portaveu de l'agrupació local del PSC
Joan López, regidor del PSC-Units, i Sergio Vargas, portaveu de l'agrupació local del PSC

divendres 14 febrer 2020

 

Olèrdola ja té Agrupació Local del PSC. La integren veïns que volen centrar-se en el treball per a millorar el municipi. Així ho ha resumit el portaveu de l’Agrupació, Sergio Vargas, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. Segons destacava, defensen una concepció de la política fonamentada en la “proximitat” perquè consideren que la política es fa “a peu de carrer” escoltant els veïns, “proposant i col·laborant amb tothom”. A l’hora d’assenyalar línies d’actuació del grup, Vargas esmentava la problemàtica de seguretat en un municipi de més de 30 quilòmetres quadrats, així com la necessitat de reduir els preus de les llars d’infants o bé de garantir vies de comunicació segures.(àudio)

El Secretari de l’Agrupació és Jordi Pardo, veí de Sant Miquel vinculat a entitats del poble que va anar com a número 2 de la candidatura del PSC-Units en les eleccions municipals del passat mes de maig. Vargas, portaveu de l’Agrupació, és veí de Sant Pere Molanta i va tenir una anterior experiència militant a Vilafranca formant part de Podem. L’Agrupació, ha afegit Vargas, compta amb col·laboradors com l’exregidora Eva Ruiz, Paco Casado i Javi Sierra, tots tres veïns de Daltmar. I confien que s’aniran produint noves incorporacions en breu. Qui desitgi contactar-hi, ho pot fer a través de la pàgina de facebook del PSC-Olèrdola o d’Obrim Olèrdola.

El municipalisme és un dels trets d’identitat de l’Agrupació. Volen centrar-se en el treball per a millorar Olèrdola perquè, tal i com apunta Sergio Vargas, són un grup de veïns que viuen a prop o al costat d’altres veïns que tenen problemàtiques comunes.(àudio)

El regidor del PSC-Units, Joan López, és militant d’Units. La creació de l’agrupació local del PSC la definia com a “estructura necessària perquè som PSC-Units”.(àudio)

Aquests darrers dies ja han mantingut contactes amb grups veïnals per a recollir inquietuds i propostes, incloent una trobada amb representants de l’Associació de Veïns i entitats de Sant Pere Molanta. També han recollit la preocupació sobre la seguretat al camí de Daltmar i per això van proposar en el darrer ple mesures urgents d’aplicació immediata per a reduir la sinistralitat en el revolt de Mas Graell, com la instal·lació de senyalització i la col·locació de bandes de reducció de la velocitat.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions