Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es construeix un Skate Parc a l’antic aparcament annex al camp de futbol de Moja

Els treballs es preveuen completar durant el mes de juny

dimarts 24 maig 2022

 Ja han començat els treballs de construcció d’ un Skate Parc a l’antic aparcament annex al camp de futbol Els Pins de Moja, pròxim al terreny de joc de futbol-7. Aquest Skate Parc inicialment es preveia instal·lar en una de les dues zones de lleure esportiu definides en el circuit permanent de running, que ara s’està executant a la finca municipal de La Muntanyeta. Però després de valorar la seva ubicació, un cop aprovat el Pla d’Usos de La Muntanyeta, es va considerar que l’emplaçament més adequat era el de l’antic aparcament del camp de futbol. Així ho explicava el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás.(àudio)

Tot i la variació d’ubicació, els treballs de la instal·lació s’inclouen dins del projecte general del circuit permanent de running. Això comporta que es mantenen  els terminis i durant el mes de juny es preveuen completar les obres.(àudio)

Segons el projecte, aquest Skate Parc tindrà 4 rampes distribuïdes en una zona de 24 metres de llarg per 9’25 d’amplada.

Galeria d'Imatges

Skateparc2.jpg

Document Actions