Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es crea l’Associació de Veïns de Daltmar

L’entitat vol promoure millores a la urbanització i dinamitzar la seva vida lúdica i cultural
Jéssica Garcia, presidenta de l'Associació de Veïns de Daltmar
Jéssica Garcia, presidenta de l'Associació de Veïns de Daltmar

dimecres 28 setembre 2022

Amb l’objectiu de promoure millores per a la urbanització i dinamitzar la seva vida lúdica i cultural, aquest mes de setembre s’ha constituït l’Associació de Veïns de Daltmar. La junta està integrada per quatre veïnes: Jéssica Garcia és la presidenta; Ascen Torres, la vicepresidenta; Eva Álvarez, com a secretària; i Victòria Caraccia, com a tresorera.

En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola Jéssica Garcia, presidenta de l’entitat, resumia que l’associació és una iniciativa de veïnes de Daltmar amb l’ànim de millorar la urbanització. (àudio)

 El passat diumenge 18 de setembre van fer un acte de presentació obert a tots els veïns i veïnes d’aquesta urbanització d’Olèrdola i properament preveuen mantenir una reunió amb l’alcalde per exposar-li les seves demandes. Entre els propòsits, es plantegen millorar els mitjans per fer a Daltmar la recollida porta a porta; regular la velocitat;  promoure el transport públic i resoldre la situació de deixadesa de la zona de la piscina. En l’àmbit lúdic, tenen la voluntat de promoure la realització d’activitats com la celebració de la Castanyada, Nadal i festes. (àudio)

Jéssica Garcia subratlla que l’Associació de Veïns és una entitat diferent a la Junta de Compensació. La Junta de Compensació té l’objectiu de realitzar les obres d’urbanització i des de l’Associació de veïns no es cobren quotes. L’Associació vol ser una eina útil per “fer força” davant l’administració. (àudio)

En els propers dies des de la Junta de l’Associació de Veïns s’informarà porta per  porta a tots els veïns de Daltmar de l’activació de l’entitat.  L’Associació de Veïns  posa a disposició de tots els veïns una bústia a la zona de la piscina per recollir suggeriments i propostes, així com un correu electrònic: vecinosdaltmar@gmail.com

Escolta l'entrevista a Jéssica Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

AVVDaltmar.jpg
AVVDaltmar2.jpg

Document Actions