Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es crea l’entitat “Olergat”, dedicada al control de colònies de gats a Olèrdola

La presidenta és Judit Tort i l’associació es presenta en un acte públic el proper dissabte 16 de novembre, a les 18.00h, al Centre Cívic La Xarxa
Judit Tort, presidenta d'Olergat
Judit Tort, presidenta d'Olergat

dijous 24 octubre 2019

 

Després de portar prop d’un any assumint el control de dues colònies de gats al poble de Moja (a la Vinera i al carrer del Camp), un grup de veïnes del municipi ha promogut la creació de l’associació “Olergat”. La seva presidenta és Judit Tort i l’entitat es presentarà en un acte públic el proper dissabte 16 de novembre. Compten amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola i anuncien que, tal i com es va fer fa un any a Moja, abans d’acabar aquest 2019 s’instal·laran casetes a Daltmar per a controlar colònies de gats ferals esterilitzats. La voluntat és que cada any aquestes actuacions es vagin ampliant fins arribar a tots els nuclis del municipi.

En l’acte del 16 de novembre defensaran el control de la població de gats ferals evitant la seva proliferació i faran una crida a que els veïns no els alimentin.

Judit Tort, presidenta d’Olergat, posava l’accent en la importància de mantenir controlades les colònies de gats per així facilitar la convivència amb les persones.(àudio)

Des d’Olergat es vol recordar que la esterilització dels gats domèstics és responsabilitat de la persona que té al seu càrrec l’animal.(àudio)

Després de l’establiment de colònies de gats controlats a Daltmar, abans de finalitzar aquest any, Judit Tort apunta que l’any que ve es podria continuar per Sant Miquel.(àudio)

La presentació del 16 de novembre al Centre Cívic La Xarxa de Moja s’ha programat a les 6 de la tarda. Es comptarà amb la col·laboració d’Annabel López  i d’Eva Ferriz i se servirà un pica-pica.

El 15 de desembre muntaran una parada de peces de 2a mà a Santa Margarida i els Monjos per a obtenir recursos que contribueixin a mantenir les colònies de gats que gestionen.

Escolta l'entrevista a Judit Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions