Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es declara desert el concurs per la gestió de la zona d’equipaments de Daltmar

Malgrat que l’Ajuntament intenta esgotar totes les possibilitats, tot apunta que la piscina no obrirà aquest estiu

dijous 27 juny 2013

Acabem el mes de juny i la piscina municipal de Daltmar no ha obert al públic. L’Ajuntament d’Olèrdola intenta esgotar totes les possibilitats per a que l’equipament entri en funcionament els propers dies, però cada vegada és més probable que la instal·lació resti tancada aquest estiu. Així ho apuntava la regidora d’urbanitzacions de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, després de recordar que el concurs públic convocat per a adjudicar la gestió de la zona d’equipaments de Daltmar s’ha declarat desert. Des de l’Ajuntament, la setmana passada, es va procedir a mantenir reunions amb empreses interessades en la gestió, a través del corresponent procediment negociat. Els requisits que es demanaven a les empreses eren els de fer front a l’assegurança obligatòria de responsabilitat civil, dipositar la fiança de 12.000 euros i assumir un lloguer de 300 euros mensuals. Eva Ruiz indica que hi havia empreses interessades, però consideraven que per falta de temps ja no podien assumir el repte d’obrir la piscina en els propers dies.(àudio)

L’Associació de Propietaris va presentar una proposta que Eva Ruz ha qualificat de bona, lloant-ne el seu caràcter social. Amb tot, recordava que no complia els mínims exigits. Eva Ruiz també fa notar que les empreses amb les que es van mantenir entrevistes no consideraven que les condicions econòmiques fossin dures. L’impediment no era l’apartat econòmic, sinó la manca de temps, tal i com assenyala Eva Ruiz.(àudio)

La regidora d’urbanitzacions també indica que no és possible repetir el model de gestió de l’any passat, quan en el primer estiu en funcionament de la piscina municipal l’Ajuntament va assumir directament la gestió. Aquest any això ja no pot ser perquè no hi ha prevista partida pressupostària.(àudio)

Eva Ruiz subratlla que el propòsit del govern és que la instal·lació entri en funcionament aquest estiu, per això en els popers dies esgotaran totes les possibilitats per a que això sigui possible. També explica que, a partir de setembre, és molt probable que s’acabi concretant la gestió de la zona d’equipaments de Daltmar, tenint en compte l’interès mostrat per part d’algunes de les empreses amb qui s’ha contactat.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions