Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es desinfecten els contenidors del municipi

La Mancomunitat ha reestructurat la neteja de contenidors responent a les actuals necessitats de desinfecció

dimarts 07 abril 2020

 

Aquest dimarts s’ha procedit a fer a Olèrdola la desinfecció dels contenidors de recollida de brossa del municipi. En compliment de les mesures adoptades per eliminar  la possible càrrega viral en espais públics, la Mancomunitat Penedès-Garraf va comunicar als municipis que es reestructurava el servei per tal d’abastar el major nombre de contenidors possible. Així, tal i com s’anunciava, el servei ha consistit en realitzar una ruixada general per desinfectar, utilitzant hipoclorit sòdic, que és el producte que es recomana per desinfectar. Amb aquesta mesura, més àgil, s’arriba a desinfectar un major nombre de contenidors que amb el servei habitual, més exhaustiu. Aquest servei de desinfecció té un caràcter ininterromput.

De la seva banda, recordem que per a fer front a la situació d’emergència sanitària provocada pel coronavirus, l’Ajuntament d’Olèrdola va decidir reestructurar el servei de neteja viària que presta al municipi Mas Albornà, incorporant des del passat dimarts 24 de març la neteja amb aigua a pressió i el producte desinfectant que recomana el Departament de Salut, l’hipoclorit sòdic.

Aquestes tasques de desinfecció es realitzen tots els dies d’activitat del servei de neteja, de dilluns a dissabte, en els espais del municipi de major afluència de persones en l’actual context de confinament, incloent les àrees d’emergència de contenidors.

Document Actions